GP Gruppen – Halden

GP Gruppen leverer globale tjenester med personlig oppfølging. At tjenestene er globale innebærer at de fungerer alle steder man måtte være i verden. Dette kombinerer vi med personlig oppfølging via regelmessig kontakt med kundene våre.

GP Gruppens forretningside er å være en One-stop-shop for næringslivet og gjennom det bidra til verdiskapning og digitalisering. Vi kan være hele din avdeling innenfor fagområdene IT, økonomi og markedsføring eller deler av den – alt etter hva virksomheten har behov for. I tillegg leverer vi høyhastighets internett både for bedrifter og private. Selskapene i GP Gruppen AS er GP Digital AS, GP Økonomi AS og GP Marked AS og GP Nett AS.

Vår oppgave er å bidra til at du lykkes og vår store styrke er at vi kan se ting i sammenheng. IT, økonomi, markedsføring og web blir stadig mer integrert, og vi tilbyr optimale løsninger på tvers av fagområder.

Visste du at de nå også tilbyr 1 times gratis rådgivning for å gi deg den skreddersydde tjenesten som kun du trenger! I samarbeid med GP Gruppen har vi en konkurranse hvor du kan vinne premier før hver hjemmekamp, ​​følg lenken så finner du mer informasjon om det og hvordan du kan benytte deg av deres tilbud om gratis rådgivning. Tipp konkurransen —> GP Gruppen konkurransen

Navn:
GP Gruppen