Follo venter i en tøff bortekamp – Halden

Follo venter i en tøff bortekamp

Halden Topphåndball møter Follo i dag i Rema 1000-ligaen, og det blir en spennende duell, spesielt etter at Halden vant forrige kamp mellom lagene. De to siste kampene mot Follo har Halden trukket det lengste strået, men disse har kommet i NM. Og begge kampene endte med ettmålsseier. Follo har invitert til håndballfest med gratis inngang for å tiltrekke seg et stort publikum i STIL Arena, hvor de forventer rekordoppslutning. Dette lokaloppgjøret har også blitt kalt «folkets kamp» av arrangørene, og stemningen kommer til å være på topp.

Etter et skuffende resultat mot KRS sist, er det store forventninger til at Halden skal klare å reise kjerringa i dagens kamp. Follo, er ikke et dårlig lag og vil være en tøff motstander. Samtidig som at de nå har en fullsatt hall, vil det også være noe som kan være med å vippe ballen i riktig retning for dem. Det kan bli tøft å spille mot dem, mens de har hele hallen i ryggen. Her gjelder det å komme godt forberedt til kamp også mentalt.

Dagens kamp mot Follo kan være avgjørende til syvende og sist for Halden Topphåndball hvis de har ambisjoner om å nå sluttspillet denne sesongen i Rema 1000-ligaen. Follo er et lag man bør slå. Hver eneste seier er viktig når man kjemper om en plass blant de beste, og et tap her kunne bli kostbart med tanke på tabellposisjon og momentum gjennom sesongen for å sikre en sluttspillplass. Halden har vist tidligere sesonger at de kan vinne slike nøkkelkamper, men også vist store variasjoner, og med et lag som har som mål å hevde seg i både serien og NM, vil dette oppgjøret være viktig for sluttresultatet.

Follo på sin side vil også være svært motiverte og reise kjærringa fra sist kamp, særlig med hjemmebane og et fullsatt publikum som støtte, noe som kan gjøre kampen ekstra utfordrende for Halden​. Det blir spennende å se om Halden klarer å levere i denne viktige bortekampen!

Kampen spilles i Stil Arena kl. 18.00.

Neste hjemmekamp for Halden er kvartfinalen i NM mot ØIF Arendal 13.10 kl. 17.00.