Dunamis Technology har signert ny samarbeidsavtale – Halden

Dunamis Technology har signert ny samarbeidsavtale

Vi i Halden Topphåndball er utrolig glade for å kunne meddele nyheten om at Dunamis Technology har signert en ny samarbeidsavtale med oss!

Det er alltid hyggelig at de trofaste sponsorene våre fortsatt velger å være med oss. Sponsoravtalen er med å bidrar til klubbens langsiktige bærekraft ved å gi økonomisk stabilitet som igjen bidrar til at Halden Topphåndball kan vokse både på og utenfor banen, noe som er gunstig for klubbens fremtidige suksess og eksistens.

Dunamis Technology har spesialisert seg på digitale sikkerhetstjenester og hjelpe bedrifter med å skire digital utvikling.

Deres visjon er å skape en sikker digital verden for alle bedrifter. De er en leverandør av digitale sikkerhetstjenester, dedikert til å hjelpe bedrifter i alle størrelser med å navigere i den digitale verden på en trygg og effektiv måte.

Dunamis Technology er et verdi- og formålsdrevet selskap som har tro på at digitalisering og digital tillit handler like mye om mennesker som teknologi.

Ved å se helhetlig på mennesker, prosesser og teknologi, og  med et sterkt engasjement for sine kunder, hjelper de bedrifter med å:


• Redusere risikoen for cyberangrep

• Beskytte sensitive data og eiendeler

• Øke tilliten til digitale transaksjoner

• Skape en solid plattform for fremtidig vekst


Sammen med sine kunder skaper Dunamis Technology AS en sikker og pålitelig digital fremtid for alle.

Les mer om Dunamis Technology her: https://www.dunamistechnology.no/

Vi gleder oss til samarbeidet med Dunamais Technology denne sesongen!