Halden videre i NM etter storseier! – Halden

Halden videre i NM etter storseier!

Halden Topphåndball sikret seg en plass i tredje runde av NM etter en overbevisende 38-16 seier mot Herulf i Moss onsdag kveld.

Kampen startet jevnt, med et hjemmelag som klarte å holde følge med Halden de første ti minuttene. Men etter en litt treg start, viste Halden sin styrke og tok full kontroll over kampen. De dominerte resten av omgangen, og ved pause sto det 21-9 i Haldens favør.

I andre omgang fortsatte Halden å holde trykket oppe! Trener Jan Thomas Lauritzen benyttet anledningen til å gi alle spillerne verdifull spilletid, og samtlige utespillere markerte seg på scoringslista. Andreas Tveit, som har etablert seg som en sentral spiller i laget, ble toppscorer med seks mål. Halden sikret til slutt en solid seier med 38-16.

– Vi hadde en litt treg start, men da vi fant rytmen, fikk vi opp tempoet og dominerte. Det var tydelig forskjell på lagene, og alle fikk sjansen til å bidra, sa Andreas Tveit til Halden Arbeiderblad.

Sjur Heisholt med bestemannspremie etter seier mot Herulf 38 -16.

En av kampens store profiler var Sjur Heisholt, en av de unge spillerne som nylig har blitt hentet opp til A-laget. Heisholt utnyttet sjansen til å vise hva han er god for, og leverte imponerende fem mål på seks skudd samt seks assist. Dette resulterte i at han ble kåret til banens beste spiller.

I neste runde av NM møter Halden Sagene IL, som kvalifiserte seg etter en sterk 33-27 seier mot Oppsal Håndball. Kampen gir også Halden-fansen muligheten til et gledelig gjensyn med Kristoffer Karlsen, en tidligere TTIF- og HTH-spiller. Oppgjøret mot Sagene spilles i Oslo førstkommende mandag kl. 21.00.