Verdig avslutning i Bunkersen – Halden

Verdig avslutning i Bunkersen

Flott sesongavslutning for Ulvene!

Halden har vist stigende form mot Kolstad som de har møtt 3 ganger de siste 3 ukene. Denne gangen fulgte Ulvene topplaget helt til døra og kunnet like godt ha vunnet slik kampen utviklet seg.

Halden spilte, som i forrige kamp lange og rolige angrep. Denne gangen traff de bedre på skuddene selv om det var en del bom innledningsvis. Heldigvis sto Neupart som en konge i målet denne kampen også. Han alene holdt Halden godt inne i kampen men flere redninger på 100 %-sjanser og 42 i redningsprosent i 1, omgang. I angrep hadde Halden bedre avstand til forsvaret og gikk seg ikke så ofte fast som i forrige kamp. Fornuftig skyting og god kontradekning gjorde at bortelaget kun fikk 1-2 kontringsmål i hele kampen. Det var viktig og sterkt. Jan Thomas prøvde 7 mot 6 i angrep i perioder og det funket bra.
I etablerte forsvar var Halden rett og slett gode. De hadde en periode trøbbel med Smarassons krysninger og oppspill av sidebackene, men ellers sto unggutta opp som voksne mannfolk i duellene mot landslagsspillerne på Kolstadlaget og vant de fleste duellene. Knallbra!! Kolstad ledet med 3-4 mål flere ganger, men klarte ikke å riste av seg Ulveflokken, som bet seg fast, kom tilbake og lå kun to mål bak til pause.

Kolstad gikk raskt opp i en 4–måls ledelse i 2. omgang, men Mounir, som var i scoringshumør, svarte med to fine mål fra kant og Halden var med igjen. Ulvene spilte mye 7:6 i angrep i omgangen og det gjorde de meget bra. Forsvaret var om mulig enda bedre enn i første omgang og unggutta holdt seg til spilleplanen og spilte med selvtillit.  Kolstad holdt en 2-3 måls ledelse det første kvarteret, før Halden, som var skikkelig på hugget, krøp opp i ryggen til gjestene og lå ett mål bak på 19-20. Da måtte Kolstad ta timeout. Det hjalp ikke, for Ulvene utlignet rett etterpå og det ble en stillingskrig resten av kampen. Det var fremdeles uavgjort med 6 minutter igjen å spille (24-24) før Kolstad gikk opp en 2 måls ledelse etter 57 minutter. Halden ga seg selvsagt ikke, forsvars- og keeperjobben var fremdeles topp, men nå rota de plutselig når de hadde ballkontroll og hadde 3 pasningsfeil på rappen. Dermed ga de fra seg ballen til Kolstad helt gratis. Likevel – Isak scoret på straffe slik at det sto 25-26 med 90 sekunder igjen.  Kolstad maktet ikke å score flere mål de siste 3 minuttene, selv om de fikk straffe. Den reddet nemlig Jonas Stenersen mesterlig med 40 sekunder igjen av kampen.

Halden prøvde, men klarte ikke å score det siste målet og tapte dermed med ett mål.

Dette var en av de beste kampene Halden har spilt på veldig lenge og det med tidenes laveste snittalder. Mye å glede seg over framover altså! Rett og slett imponerende!!!

320 tilskuere fikk en flott avslutning på sesongen med en feiende fin og spennende kamp. De takket av spillerne og Remmenhallen for mange gode øyeblikk med stående applaus.

Mål: Mounir 10, Truls 5, Morten 3, Thomas 3, Håvard 2, Kristian 1, Isak 1

Redninger: Neupart 18 av 44 skudd = 41 % – Jonas 1 av 1 = 100 %

Topp tre:

1.      Neupart

2.      Mounir

3.      Resten av laget – i dag var virkelig alle gode

Flott sesongavslutning Jan Thomas! Klassekamp av gutta og godt taktisk opplegg fra benken. Hadde selvsagt vært moro med en seier, men trolig var dette det beste resultatet og den beste kampen vi kunne fått i dag. Avslutning med smell og gode følelser. Hva var du aller mest fornøyd med i dag?

– Jeg er helt utrolig stolt av gutta i dag! De gjør en meget god kamp hvor de kjemper og gir seg aldri. Vi er en 3-4 mål bak i ulike perioder av kampen men vi kjemper oss tilbake og vi var veldig nærme en seier mot Kolstad i dag. Kampen i dag er noe av det bedre vi har prestert, og det sier mye om de gutta som spilte i dag. Vi stiller et ungt lag i dag, flere spillere er borte og noen skadet men de som er med i dag stepper opp og kliner til. Utrolig herlig lagmoral og jeg er sykt stolt av hvordan de møter opp til kamp i dag

Da ønsker vi spillere, trenere og lagledere, samt den trofaste skaren av frivillige i Ulveflokken, god håndballferie og så gleder vi oss til neste sesong.