Runar – Halden Topphåndball 39-30 – Halden

Runar – Halden Topphåndball 39-30

Ulvene rundspilt i Vestfold

Første omgang ble et målkalas der hjemmelaget ledet 19-15 til pause. Halden hang ikke med bakover og ga gode arbeidsforhold både til Runars skyttere og strekspillere. Når Halden i tillegg bommer på 12 av 27 skudd og har 10 tekniske feil, blir det lett for hjemmelaget å kontre inn enkle mål. Bech satte seg på benken etter 11 minutter og 2 redninger. Dragan kom inn og fikk noen redninger, men lite hjelp fra forsvaret.  Dette var ingen god omgang av Ulvene og det var flaks at Runar også surret det litt til for seg selv slik at det kun var 4 mål forskjell på lagene før andre omgang. Fremdeles muligheter altså!

Men det ble verre! Ingenting fungerte (bortsett fra kantene) for Halden. Laget falt tidlig sammen både i forsvar og angrep. Jan Thomas ventet til det sto 31-22 før han tok timeout og forsøkte å få samlet laget. Da var det dessverre altfor sent å redde stumpene.

I dag var ikke Ulvene på i det hele tatt. Det var ingen samhandling og det var noe hjelpeløst og planløst over laget. 16 tekniske feil, de fleste helt uprovoserte, vitner om feil tenningsnivå og skjerpe. Her må alle stramme seg opp før de tre siste kampene. Ellers ryker sluttspillplassen og det kan i verste fall ende med kvalifiseringsspill for å beholde plassen. Det er egentlig Ulvene alt for gode til.

Trym var god i dag og scoret på 9 av 16 skudd og ble med det toppscorer + gode assists. William var feilfri (7/7) og Cordt var påskrudd og skjerpa (4/5). Gabriel og Kristian scoret til sammen 9 mål på 24 forsøk og hadde dessverre ikke flyt. Det er Ulvene avhengig av.

Jan Thomas var ikke fornøyd:

Det var en fryktelig kalddusj. Vi vet hva Runar kommer med av angrepsspill men klarer ikke få treff. De skyter oss i senk eller finner linje/ overgangsspiller fri på 6 meter. Det jeg er mest skuffet over er at vi ikke klarer å justere oss underveis i kampen. Svinger voldsomt av prestasjonene våre og vi er langt unna den stabiliteten vi trenger i dag for å vinne slike kamper i eliteserien.