Kolstad – Halden Topphåndball 37-29 – Halden
Gabriel var Haldens beste i tapet mot Kolstad

Kolstad – Halden Topphåndball 37-29

Ulvene kom ikke godt i gang i Trondheim.

Skuddene satt ikke og Kolstads Rasmus Carlsen gjorde som han ville og satte 6 mål på 6 forsøk før det hadde gått 15 min. Halden hadde kun 2 redninger på 25 min. og 5 tekniske feil, så det var ikke mye som stemte. Likevel var Kolstad fremdeles innenfor rekkevidde for Ulvene de første 20 minuttene. Så rotet det seg til noen minutter og Kolstad dro ifra til 16-9. Daniel Nybøle kom inn i mål og Halden skjerpet seg og vant resten av omgangen.

William og Sander T var feilfrie fra kantene, Rasmus var solid og Gabriel scoret på 4 av 7. Stillingen til pause var 17-12 og håpet levde.

Det var det all grunn til.

Før det var gått 2 minutter av andre omgang hadde Ulvene scoret 2 mål og virket langt mer våkne og klare til kamp. Hjemmelaget tok seg sammen og så ble det Rasmus Carlsen- og Gabriel-scoringsshow. De scoret nærmest 2. hver gang i et forrykende tempo og måla rant inn i begge ender. Men Kolstad viste etter hvert at de hadde bedre forsvar og keeper, mens Haldens forsvarsspill fortsatte å være fraværende. Det betød at vertene langsom dro ifra Ulvene. På det meste ledet Kolstad med 11 mål, men Halden kjempet på og begrenset tapet til 8 mål.

Ulvene spiller ikke som et lag for tiden og får lite ut av et godt mannskap. Det scores mål, men det er lite samspill. Forsvarsarbeidet og samarbeidet mellom forsvar og keeper er heller ikke patent. Gutta har med andre ord noe å jobbe med fram mot cupfinalen.

Gabriel var strålende i perioder i 2. omgang og ble toppscorer med 9 mål på 16 skudd. Kristian var tilbake på banen og det var nok bra med litt kamptrening, så siktet blir stilt inn bedre til Spektrum – det ble 4 mål på 12 skudd og det er fremdeles god trøkk i skuddarmen. William, Sander T, Rasmus og Thomas var feilfrie på skudd.

Topp tre

1. Gabriel
  2. Rasmus
  3. William

Forsvarsgeneral Rasmus – får dere skikk på forsvaret til romjulen?

Ja, vi slipper ind for mange mål, men jeg er sikker på at når vi får lidt mere træning med de tilbagekommende spillere, så skal vi nok finde de gode forsvar frem som vi så i starten og i flere andre kampe.

Ingen skam å tape for Kolstad – det gjør alle andre lag også. Men- nå glemmer vi det, for nå er det CUPFINALE!