Halden Topphåndball – Bodø 29-36 – Halden

Halden Topphåndball – Bodø 29-36

Publikum møtte opp i stort antall i Remmenhallen for å se heltene fra NM-semien. Dessverre fikk de se den sannsynligvis dårligste kampen Ulvene har spilt

Bodø hadde 0 poeng før dagens kamp, men gjorde omtrent som de ville med gjestene og vant fortjent.

Halden slurvet i angrep og fikk ikke ballen i mål bak Bodøs meget gode keeper. De bommet på 29 av 58 skudd (derav 4 på straffe) og hadde 9 tekniske feil. I forsvar var det knepp tyst og det var ingen tenning å spore. Keeperne fikk følgelig ingen hjelp, hadde heller ikke dagen og hadde til sammen 5 redninger på 60 minutter.

Jan Thomas tok time-out etter 18 minutter for å sette fart i Ulveflokken, men det gikk fra vondt til verre. Bodø dro enda mer ifra og cruiset inn til pauseledelse 21-15. Til sammenligning har Bodø scoret 21 mål i snitt på sine kamper hittil i serien og lå dermed godt an til ny scoringsrekord…

Publikum tenkte nok at Halden skulle komme fryktelig tilbake i andre omgang, men det var Bodø som fortsatte kjøret. Det gikk raskt opp i en åttemåls ledelse og hadde god kontroll. Men plutselig våknet hjemmelaget og i løpet av noen minutter hadde de litt heng på gjestene. Dessverre ble gode sjanser på kontra og straffe sløst bort i denne perioden da Halden hadde en gylden mulighet til å komme helt opp i ryggen på Bodø. Så fulgte dessverre en måltørke som varte nesten 10 minutter.

De siste minuttene kjørte Jan Thomas mann mot mann, men gjestene kom best ut av dette og fikk flere billige mål og dermed en sjumålsseier til slutt.

Dette var et varslet scenario etter at man har vært høyt oppe i mange dager og samtidig skulle møte seriens dårligste lag i egen lekestue. Denne kampen viser hva tenning og innstilling har å si i håndball. Det får man lære av og så glemme hele greia.

All heder til Bodø som spilte en god kamp.

Det var egentlig bare William som var på hugget i dag med 8 mål på 10 forsøk.

Nå er det Falk til helga som gjelder. Heia Halden!!

William kommenter kampen slik:

Ekstremt skuffende å opptre sånn foran hjemmepublikummet vårt. Vi kommer oss aldri opp, og taper definitivt kampen i forsvar. Vi lar de få gode skuddmuligheter hele kampen og jobber ikke godt nok med linja heller. Syns Bodø er gode i dag, men vi skal klare å være på fra start og da blir det aldri som i dag. Heldigvis er det ikke tid til å deppe, så vi må bare komme oss videre og forberede oss godt så vi er klare for å slå Falk til helgen.

Hva skjedde Jan Thomas?

Det blir slik når man ikke møter opp til kamp. Utrolig skuffet at vi ikke viser geist og kjemper for å ta to poeng.. Mentalt ikke til stede og tror vi bare skal møte opp og få seieren servert.. Veldig skuffende å tape på holdninger som vi gjorde i dag.