Halden Topphåndball – Haslum 26 – 24 – Halden
Rasmus viktig i Ulvenes avansement i cupen

Halden Topphåndball – Haslum 26 – 24

Praktfullt - Ulvene er tilbake på vinnersporet!

Begge lag kom sent i gang i målprotokollen og det tok tre minutter før Haslum overlistet en suveren Bech i mål. Ulvene kom ikke skikkelig i gang før Haslum ledet 3-2, men da kjente vi plutselig igjen Halden fra i høst som fosset fra gjestene i noen gylne minutter. Likevel jevnet det seg ut mot slutten av første omgang før Ulvene rykket fra igjen til en 13-11 ledelse til pause.

Starten av andre omgang eide Haslum og det tok ikke mange minuttene før de var i ledelse. De var fremdeles i ledelse etter 21 minutter (22-23), men så var det stopp. Ulvene vant 4-1 siste 9 min. til ellevill jubel fra tilskuere og spillere.

Halden var hissige fra start og skjøt fra hofta de første minuttene. Første etablerte angrep kom etter nesten 5 minutter og da hadde Ulvene allerede rota bort flere halvsjanser. Bech var konge i mål og etter 10 minutter hadde han allerede 10 redninger og det ga trygghet når angrepet ikke satt som det skulle. Thomas, Trym og Sander var solide i angrep og forsvaret var tett og aggressivt. Det var fullt fortjent at hjemmelaget ledet med 2 mål til pause.

Haslums kick-start i andre omgang minnet Ulvene og publikum på siste omgang i Nadderudhallen og at gjestene er et svært godt lag som aldri gir seg. Halden slet med å få skikkelig tak i kampen og Haslum ledet med ett mål til det gjensto under tre minutter. Da tok Kristian Stranden og Bech regien med to strålende scoringer og to viktige redninger.

Haslum kunne utlignet, men vingskuddet gikk godt utenfor og Trym kunne knalle inn siste scoring til en fortjent to-måls hjemmeseier.

Dette var en litt rotete kamp fra begge lag der forsvar var bedre enn angrep, men skjerpingen og moralen var bra. Knallhardt forsvarsspill, høy tenning, mye adrenalin og to dommere som dømte mye rart, bidro til en svært underholdende og spennende kamp.

Tungen på vektskålen i sluttminuttene var Kristian Stranden:

«Gratulerer med seier og god kamp!»

«Takk for det. Syns me viser enorm lagmoral. Vi står sammen og kjemper. Vi gir oss aldri og kjemper for hver ball. En skikkelig sluttspillkamp verdig! Nå er det bare å gjøre seg klare til torsdag og returkampen»

Jan Thomas er ikke mindre fornøyd:

«Utrolig deilig å ta første stikk i en meget tett kamp, som kunne ha bikket i begge retninger. Syns laget viser herlig kampmoral og har troen på seier hele veien. Forsvarsspillet sitter hele kampen og sammen med Bech gir det en god trygghet. Laget fremstår også disiplinert og velspillende fremover på banen. Herlig stemning i hallen og vil takke alle som hjalp oss til å ta første stikk i dag!!»