Halden Topphåndball – Drammen 18 – 33 – Halden
Trym i aksjon mot Drammen

Halden Topphåndball – Drammen 18 – 33

En helsvart dag på jobb!!

Publikum fylte opp Remmenhallen og var klare for en spennende kamp om bronsemedaljen, men dessverre ble dette aldri spennende. Drammen gikk raskt opp i føringen og det tok 6 min. før ulvene scoret sitt første mål. Etter 10 min. sto det 2 – 8 til gjestene og da hadde Halden bommet 10 ganger allerede. Elendig skyting, tekniske feil og passivt forsvarsspill førte til det utrolige pauseresultatet 8 – 20!

Kampen fortsatte i samme gate etter pause og ulvene var egentlig aldri klare til kamp. Drammen gjorde som de ville og vant komfortabelt 33 – 18.

30 bom på 48 forsøk sier det meste om kampen og selvsagt en strålende keeper i Drammensmålet, men ulvene gjorde keeperjobben grei med mange enkle skudd. Kontringssjansene som fulgte tok gjestene godt vare på og radet opp kontringsmål.

Samtidig hadde Halden kun 2 redninger i 1. omgang. Delvis på grunn av passivt forsvar som ikke presset skudd i keeperhjørnet og delvis for at Drammen fikk mange 100%-sjanser fra strek og på kontra. Thomas Solstad var god begge veier og Truls kom inn som et friskt pust med 4 mål i 2. omgang. Ulvene fikk også litt keeperspill etter hvert og Pung hadde flere kvalifiserte redninger. Gabriel stod bra bakover, men traff dårlig på skuddene. Ellers var dette en kamp som huskes for dårlig skyting, lite kollektivt trøkk i angrep og at det meste egentlig gikk Drammens vei.

Best i dag var egentlig publikum som holdt motet oppe og støttet frustrerte ulver gjennom 60 minutter. Sånn skal det være!