Falk Horten – Halden Topphåndball – Halden
Rasmus Bech var strålende mot Falk Horten

Falk Horten – Halden Topphåndball

Hele 60 tilreisende Haldensupportere fikk med seg en kjempesolid bortekamp av Ulvene.

Sander: «Vi fortsetter der vi slapp mot Haslum i 2. omgang. Både forsvaret og Bech står bra, da kan vi løpe inn masse enkle mål. Sykt bra laginnsats. Det er mange som melder seg på og vi slipper aldri Falk i kampen selv om vi bytter mye. Gøy å spille håndball i Halden om dagen!»

Topp 3:

1. Rasmus Bech
  2. Victor Skillhammer
  3. William Nilsen-Nygaard

Gabriel åpnet scoringsballet med en suser. Og så anført fremover av særlig Victor og William, samtidig som Rasmus var strålende i mål, løp Ulvene fra vertene fra første avkast. Halden opparbeidet seg raskt en solid ledelse i første omgang, og det til tross for en god del tekniske feil, skuddbom og pasningsfeil. Da var det desto mer imponerende at vi gikk til pause med solide 9-19!

Andre omgang kunne lett blitt preget av at kampen på mange måter allerede var avgjort. Men årets ulvekull virker sultne! Dermed fortsatte bortelaget å dra i fra, og kampen endte til slutt med overbevisende 18-33 i Holtanhallen!

Det var veldig mange Haldenspillere som var gode i dag og som har tatt store utviklingssteg siden i fjor. Vi ser en helt annen bredde og kvalitet enn i tidligere sesonger. Og fortsatt er det masse å jobbe videre med, så dette ser rett og slett kjempespennende ut!

Falk Horten er alltid en vanskelig nøtt å knekke i Holtanhallen, og med dette resultatet er Halden TH i ferd med å vise stabilitet og klasse som tilsier at vi bør våge å sikte høyt på tabellen i år.

Av: Øyvind Liland