Marginene gikk i mot HTH – Halden

Marginene gikk i mot HTH

Søndag kveld var det igjen duket for kampen i Remmenhallen, og HTH kunne ta sin femte hjemmeseier på rad.

Av: Daniel Austerheim

HTH og Lars Jakobsen scoret kampens første mål, Rasmus Carlsen satt i 2-1 og det var den siste gangen HTH ledet oppgjøret. Fyllingen tok over og hadde på det meste en ledelse på 6-7 mål, men ulvene spilte aldri direkte dårlig i den perioden. Vi hadde 4-5 stolpeskudd og var rett og slett uheldige fremover. Men det var mye som manglet både offensivt og defensivt, et stikkord er råskap.

– Den enheten vi har hatt så langt denne sesongen var fraværende, men de første ti minuttene av første omgang var ikke så dårlig som resultattavla viste. Vi var fullt på høyde med dem, og hadde uflaks som ikke var nærmere dem, fortalte en skuffet Jonas Wille til gutta i garderoben etter kampen.

Ulvene hevet seg mot slutten av første omgangen, og hadde ved flere anledninger muligheten til å komme a jour. Det sto 12-14 til pause i favør Fyllingen/Bergen.

Tapte krigen

Andre omgang startet som første omgang sluttet. HTH fulgte bortelaget, men klarte aldri å komme likt og gå forbi. Når gutta kom ett mål bak, scora Fyllingen to kjappe og var tre foran. Lars Jakobsen var høyt og lavt på godt og vondt, og skapte det meste for hjemmelaget. En periode i andre omgang scoret han fire mål på rad, og var virkelig heit. Men som sagt klarte vi aldri å komme a jour.

Vi som nyopprykket lag skal alltid være de tøffeste, de som jobber mest og det laget som vil mest. Det viktigste er at vi vinner krigen, og det gjorde vi dessverre ikke i dag. Vi var fult på høyde fysisk, men ikke psykisk, oppsummerer Jonas og HTH-spillerne nikket enige.

Oppgjøret endte ti slutt 28-32 til FyllingenBergen, et oppgjør som vi før sesongen så på som en bonuskamp med tanke på poeng. Nå er det bare å gå på med nytt mot inn mot Drammen-kampen neste søndag, så skal vi komme sterkere tilbake.