Hvor var du da HTH lekte med Bodø? – Halden

Hvor var du da HTH lekte med Bodø?

Ja, for det var akkurat det som var faktum da Halden Topphåndball tok i mot Bodø HK til toppoppgjør i Remmenhallen søndag ettermiddag.

Av: Daniel Austerheim

Bodø hadde en ledelse på 3-5, men våre gutter slo kraftig og brutalt tilbake. En blanding av effektivitet når vi fikk sjansen og flere feil offensivt fra Bodø seilte vi fra og hadde en 19-11 ledelse til pause. Stemningen i Remmenhallen var på det tidspunktet elektrisk. Spenningen var om vi klarte å holde på og fortsette den strålende prestasjonen fra omgangen før.

– Vi gjør en nærmest prikkfri første omgang, de henger med de første 5-6 minuttene så er det ingen tvil, lyder ordene fra Jonas Wille.

For det var absolutt ingen tvil om hvem som skulle ta med seg 2 poeng hjem, HTH gikk like tøft ut i starten av andre som de gjorde i starten av første. Malte og malte på med ny gnist og ny energi i både forsvar og angrep, Bodø hang rett og slett ikke med. Våre bakspillere skyter i stykker eliteseriens beste keeper Joachim Christensen, og han klarer ikke knekke koden på Jakobsen, Södergran og Carlsen.

Maktdemonstrasjon

Halden Topphåndball så seg aldri tilbake og hodene til Bodø-spillerne sank bare lavere og lavere ned. Vi rullet opp det andre angrepet etter det andre, Bodø klarte ikke engang å stoppe oss når de satt frimerke på både Rasmus Carlsen og Lars Jakobsen. Emil banket inn mål og mål, Michael var sikker som banken hver gang han fikk mulighet på kanten og Folke scoret som han alltid gjør. Til slutt sto det smått utrolige 36-24 på tavla, og seieren var et faktum.

– Helt sykt, rett og slett sykt. De hadde ikke sjans, forteller en Jesper Poulsen i ekstase.

Dette var utrolig moro, kommer det fra Michael Thon.

– Vanvittig gøy, ler Mads Fredriksen.

En helt utrolig prestasjon av ulvene, som fortjener all den respekten den kan få. Gutta la ned en enorm innsats og vilje som ingen kan trekke de på, og laget ligger nå på en fantastisk 3. plass som nyopprykket lag. Emil Södergran ble vår toppscorer i kampen med sju fulltreffere. Vi gleder oss voldsomt til fortsettelsen, kjør nå gutta!

Kristian Agledahl og Mads Fredriksen i vill jubel etter seier.
Begge foto: Arild Skagen.