NM UKE I HALDEN ARENA – Halden

NM UKE I HALDEN ARENA

Det blir en spennende uke i Halden Arena for Halden Topphåndball med NM i håndball for juniorer og elite!

Først ut er altså NM G20-kampen mellom Halden og TIF Viking onsdag 25. september kl. 17.30. G20 laget imponerte stort i forrige kamp mot Tromsø, der de vant komfortabelt på bortebane! Det viser at laget er i god form og unggutta viser at de har lyst til å vise seg frem i Halden Arena foran et hjemmepublikum. Vårt G20 lag består av spillere fra samarbeids klubbende Sarpsborg IL Håndball, HK Eidsberg, GFHK og TTIF. Altså mange lokale spillere som spiller om en kvartfinale plass! Så vi anbefaler alle med hjerte for HTH og ta turen til arenaen for å heie frem unggutta til nok en seier.

Deretter blir det en ny kamp på søndag hvor Elite møter Follo til dyst i Halden Arena. Cup er cup og ofte så er spenning helt til sluttminuttene. Sist Halden møtte Follo var sist sesong, også dette en NM kamp. Det ble en utrolig spennende kamp sist hvor Halden sikret seier i siste sekund! Slike jevne kamper er alltid nervepirrende og viser hvor lite som kan skille lagene på dette nivået.

Med den erfaringen i bakhodet vil det være interessant å se hvordan Sigvald og Jan Thomas forbereder laget til søndagens oppgjør mot Follo. Begge lagene vil sannsynligvis kjempe med alt de kan, og det kan fort bli en ny intens kamp.

Halden har som kjent akkurat tatt sin fjerde strake seieren i Rema 1000 ligaen, mens det har vært litt mer varierende for Follo. Uansett så kan vi nesten garantere at søndagens kamp kommer til å bli en intens batalje. Og vi kan håpe at Halden drar også denne kampen i land.

NM G20 går i Halden Arena onsdag 25.9 kl. 1730

NM Elite går i Halden Arena søndag 29.9 kl. 18.00 (Borte tribune er for denne anledningen flyttet til felt A om Follo har lyst å komme mannsterke)

Det er høstferie priser på billettene. Slik at barn går gratis og voksne har rabbaterte priser.

Vi håper vi ser dere i Halden Arena.