NY SPENSTIG GENERALSPONSOR! – Halden

NY SPENSTIG GENERALSPONSOR!

Vi er glade for å kunne fortelle at Spenst Halden nå går fra å være en hovedsponsor til generalsponsor for Halden Topphåndball! Vi er utrolig stolte over at Spenst ønsker å øke sin profilering og synlighet hos oss, noe som vitner om en sterk og gjensidig forpliktelse. Spenst har vært en uvurderlig partner, og deres treningsfasiliteter har hatt en enorm betydning, ikke bare for laget vårt, men de for de aller fleste klubbene her i Halden.

Spenst Halden spiller en essensiell rolle i lokalsamfunnet ved å støtte alle klubber og foreninger. Deres engasjement bidrar til å styrke fellesskapet og gir muligheter for fysisk aktivitet og sosialt samvær for mennesker i alle aldre. Med tre flotte treningssentre godt strategisk plassert rundt om i Halden og et fjerde senter under bygging, viser Spenst en imponerende evne til å vokse og utvikle seg i takt med medlemmenes behov.

De nye og moderne fasilitetene som Spenst tilbyr, sikrer at medlemmene har tilgang til det beste utstyret og de nyeste treningsmetodene. Deres kontinuerlige oppdateringer og investeringer i teknologi og utstyr viser deres forpliktelse til å levere høy kvalitet. Spenst tilbyr et bredt spekter av treningsmuligheter, inkludert styrketrening, kondisjonstrening, gruppetimer, personlig trening og wellness-tjenester. Dette gjør dem til en ledende aktør innenfor trening og helse i Halden.



Og alle som ønsker å melde seg inn i Spenst, men ikke har tatt skrittet enda. Nå har dere en gylden mulighet!
Spenst kjører nå en «HØSTKAMPANJE». Du kan lese mer om kampanjen her:

https://halden.spenst.no/bli-medlem/

Vi er takknemlige for Spensts dedikasjon og støtte, og vi ser frem til et enda tettere samarbeid i fremtiden. Sammen skal vi fortsette å skape gode opplevelser og resultater, både på og utenfor banen. Takk, Spenst Halden, for deres fantastiske engasjement i lokalidretten og for å være en hjørnestein i vårt lokalsamfunn.