Sparebank 1 – Tar et stort jafs i Halden Topphåndball og Hjerteligaen! – Halden

Sparebank 1 – Tar et stort jafs i Halden Topphåndball og Hjerteligaen!

Det er med stor glede vi kan kunngjøre at Sparebank 1 har inngått en avtale om å være generalsponsor for Halden Topphåndball.
Dette partnerskapet representerer et betydelig løft for både klubben og vårt kjære hjerteliga-lag, som arbeider for å inkludere og støtte barn og unge med spesielle behov i idretten.

Sparebank 1 har lenge vært kjent for sitt samfunnsengasjement og sin støtte til lokale initiativer. At de nå velger å styrke sin tilknytning til Halden Topphåndball er et tydelig signal om deres tro på klubbens visjon og verdier.
Generalsponsoratet vil gi klubben nødvendige ressurser for å kunne satse enda sterkere på sportslig utvikling og lokal forankring.

Hjerteligaen – inkluderende og hjertevarmt. I tillegg til å støtte våre største ulver, vil Sparebank 1 også være en viktig støttespiller for våre nye ulver.
Hjerteligaen har som mål å gi alle barn, ungdommer og voksne, uansett forutsetninger, muligheten til å delta i håndball og oppleve gleden ved samhold og idrett. Med Sparebank 1 sin støtte vil vi kunne utvide tilbudet vårt og sikre at enda flere barn får muligheten til å bli en del av dette fantastiske fellesskapet.

Sparebank 1-feltet videreføres.
Et av de mest populære initiativene fra forrige sesong var Sparebank 1-feltet. Her kjøpte banken 100 plasser til hver hjemmekamp, som ble gitt til barn og ungdommer gratis. Dette tiltaket har vist seg å være en stor suksess, og Sparebank 1 har nå besluttet å videreføre dette også i kommende sesong. Dette betyr at vi kan fortsette å invitere barn til å oppleve spenningen og gleden ved live håndballkamper, noe som skaper minner for livet og inspirerer til en aktiv livsstil.

Et løft for lokalmiljøet.
At Sparebank 1 velger å investere i Halden Topphåndball er ikke bare en støtte til idretten, men også et betydelig bidrag til lokalmiljøet. Idretten spiller en viktig rolle i å bygge samhold og engasjement, og med denne avtalen kan vi fortsette å være en positiv kraft i Halden-samfunnet. Det er vår ambisjon at denne støtten skal bidra til å styrke klubbens posisjon som en sentral aktør innen håndball, samtidig som vi fremmer verdier som inkludering, fellesskap og glede.

Med Sparebank 1 som generalsponsor står Halden Topphåndball sterkere rustet for å ta fremtiden i møte. Denne avtalen gir oss ikke bare økonomisk støtte, men også en verdifull partner som deler vår lidenskap for idrett og samfunnsengasjement. Vi er overbevist om at denne samarbeidsavtalen vil bidra til å løfte både klubben og lokalsamfunnet, og vi ser frem til en sesong fylt med suksess, utvikling og glede.

Halden topphåndball – Kolstad Håndball. En Folkefest med over 2000 tilskuere.

Vi ønsker å takke Sparebank 1 for deres tillit og støtte. Sammen skal vi sørge for at Halden Topphåndball fortsetter å være et sted hvor drømmer blir til virkelighet og hvor alle, uansett bakgrunn, kan oppleve magien ved håndball.

La oss sammen skape fremtidens idrettsøyeblikk!