De Tre Musketerer: Julius Veim Hjelmungen, Didrik Seteklev og Sjur Heisholt – Nye Helter i Halden Topphåndball. – Halden

De Tre Musketerer: Julius Veim Hjelmungen, Didrik Seteklev og Sjur Heisholt – Nye Helter i Halden Topphåndball.

Halden Topphåndball har nettopp fått tre nye spillere til sitt A-lag: Julius Veim Hjelmungen, Didrik Seteklev og Sjur Heisholt. Disse tre unge talentene, som fra nå av omtales som «de tre musketerer», representerer tredje generasjon av spillere som har steget opp gjennom det prestisjefylte gutteløftet. Deres opptak til A-laget markerer en viktig milepæl i klubbens historie og gir håp om fremtidig suksess.

Veien fra rekrutt til senior.

Halden Topphåndball har siden oppstarten av gutteprosjektet hatt et sterkt fokus på talentutvikling. Den første generasjonen som ble tatt opp i A-lagsstallen besto av August Storbugt, Kasper Lien og Mounir Chehri. Disse spillerne la grunnlaget og viste vei for kommende generasjoner med sine imponerende prestasjoner og utrettelige innsats.
Vi kan i dag glede oss over å se Kasper Lien spille for et av Norges beste klubblag, Elverum Håndballklubb. Han har også fått en velfortjent plass på landslaget under den tidligere HTH-treneren Jonas Wille.
August Storbugt har tatt steget til Drammen Håndballklubb og gjort seg bemerket som en sentral spiller og hærfører.
Mounir Chehri, som har blitt i klubben og gjort seg fortjent til vise-kapteinbåndet!

Den andre generasjonen, kjent som «den gyldne firkløver», inkluderte Linus Mork-Johansen, Eskil Holmstrøm Sterri, Mats Agnalt Hansen og Tobias Bystrøm.
Disse spillerne bygde videre på fundamentet som var lagt av deres forgjengere og har bidratt til å lage nye minneverdige øyeblikk og styrket klubbens posisjon innenfor Norsk Topphåndball.

«De Tre Musketerer»

Nå er tiden kommet for den tredje generasjonen, kjent som de tre musketerer.
Julius Veim Hjelmungen, Didrik Seteklev og Sjur Heisholt har vist tålmodighet, disiplin og lidenskap for håndball. Sammen representerer de en ny bølge av dyktige spillere, hentet opp fra egne rekker, som er klare til å sette sitt preg på banen ikledd Halden Topphåndball sin drakt.

Julius Veim Hjelmungen er en spennende playmaker med et godt taktisk sinn. Hans evne til å lese spillet og gjøre de riktige avgjørelsene gjør ham til en allsidig god playmaker, som kan orkestrere lagets angrep med presisjon.

Didrik Seteklev har en rå fysikk som gir ham et solid fundament på banen. Hans styrke og høyde gjør ham til en spiller som på sikt kan dominere både i forsvar og angrep.
Didrik har potensialet til å nå langt med sin fysikk, kun begrenset av sin egen innsats og vilje.

Sjur Heisholt er en 2 meter høy unggutt med en kraftfull skuddarm. Hans imponerende høyde og skuddstyrke gjør ham til en potensiell skuddmaskin!
Med riktig utvikling kan Sjur bli en av lagets mest fryktede distanseskytter.

Guttene har dette å si om signeringene:

Julius: Jeg tenker at denne signeringen er utrolig positiv for min utvikling og viser virkelig at gutteløftet gir muligheter. Det er stort for meg, spesielt siden jeg har deltatt på skoleturneringene som HTH har arrangert i mange år og har sett alle kampene til Halden. Min ambisjon er å spille håndball i Tyskland, en drøm jeg alltid har hatt. Det er ekstra motiverende når JT deler sine historier fra da han spilte der. Dette passer perfekt inn i mine mål og drømmer!

Didrik: Jeg er kjempefornøyd med denne signeringen! Det er en spennende mulighet som gir meg sjansen til å utvikle meg videre. Halden har arrangert camper og håndballturneringer i mange år, og jeg har vært heldig nok til å delta. Dette viser virkelig hvor bra gutteløftet fungerer.

Troy, Julius og Didrik som utøvere på Halden Topphåndball sin håndballcamp. Nå er de tilbake som instruktører.

Sjur: Jeg er utrolig glad for at Halden har gitt meg en stor mulighet til å utvikle meg som spiller, både på og utenfor banen. Jeg gleder meg til en ny treningshverdag sammen med nye folk og til å bli godt kjent med dem. Jeg har jobbet hardt over lang tid og fått god hjelp av gutteløftet til Halden, som har latt meg hospitere i flere år tilbake. Jeg ser frem til å jobbe enda hardere for å kunne oppnå mine største drømmer, som å spille for landslag og klubber i verdenstoppen.

Leder i TTIF, Rune Thøgersen har følgende å si :

Flott å se at «lokale gutter» nå har tatt steget inn i a-stallen til HTH. Didrik og Julius har spilt på aldersbestemte lag i TTIF Håndball før de tok steget videre til SIL og deretter HTH. For Halden og HTH er det viktig «fostre» frem lokale gutter. Vi i TTIF Håndball gratulerer gutta med kontrakt og håper at enda flere lokale gutter tar steget videre også i fremtiden.

En ny æra for Halden Topphåndball.

Med «de tre musketerer» på laget er Halden Topphåndball klare for nye utfordringer.
Julius, Didrik og Sjur bringer med seg energi og samhold som er essensielt for lagets fremtidige suksess. Deres opptak til A-laget er et bevis på klubbens evne til å utvikle egne talenter gjennom gutteløftet, og markerer starten på en ny, spennende æra.
Disse tre spillernes reise er et inspirerende eksempel på at hardt arbeid, dedikasjon og tålmodighet ser frem til å følge deres utvikling og prestasjoner på banen, med håp og forventning om at de vil bidra i fellesskap med resten av gutta, om å ta Halden Topphåndball til nye høyder.