Vi åpner mot Bekkelaget hjemme! – Halden

Vi åpner mot Bekkelaget hjemme!

1. september så møter vi Bekkelaget hjemme i Halden Arena kl. 18.00. Uka etter møter vi Fjellhammer borte, før vi har Nærbø hjemme igjen i arenaen.

Vi møter altså lag i de tre første kampene som i fjor sesongen lå rundt oss på tabellen. Slik at her må vi være på fra første sekund. Vi håper mange tar turen til arenaen den kommende sesongen. Kampene kommer på rad å rekke, og alle er like viktige i veien mot nok et sluttspill.

Nytt av året er også at vi har en fredagskamp og lørdagskamper.

Sesongkort ligger ute for salg om du vil sikre deg det. Sesongkortene gjelder for alle Rema 1000 kamper, NM og sluttspillkamper.

Og vil dere høre noe endra bedre? Sparebank 1 Østfold og Akershus fortsetter med Sparebank 1 tribunen som gjør at barn og ungdom kommer gratis inn der, og nytt av året er at en voksen kan hente seg ut en gratis billett sammen med barna! Det blir fortsatt førstemann til mølla prinsippet på dette feltet (SP1)

Så vi håper vi ser dere i hallen!