Årets draktauksjon er i gang! Sikre deg din favorittulv sin drakt nå. – Halden

Årets draktauksjon er i gang! Sikre deg din favorittulv sin drakt nå.

Draktauksjonen er nå offisielt i gang!
Har du en favorittspiller hvis drakt du alltid har drømt om å eie?
Nå har du sjansen til å sikre deg en ekte drakt, full av blod, svette og tårer fra årets sesong!

Vi setter utrolig stor pris på alle som ønsker å bidra til vårt lag under denne utfordrende tiden. Ved å delta i draktauksjonen, får du muligheten til å sikre en drakt fra din favorittulv samtidig som du bidrar til å støtte klubben. Din støtte er uvurderlig og essensiell for oss. Hjelp oss med å fortsette vårt arbeid og engasjement innen håndballen!

Denne auksjonen gir deg muligheten til å by på draktene som spillerne har brukt gjennom sesongen. Hver drakt bærer med seg minner fra intense kamper, seire, og ikke minst den utrettelige innsatsen våre helter legger ned for klubben. Enten du er en die-hard supporter, sponsor, samler på sportsmemorabilia, eller bare vil ha noe kult å henge på veggen, er dette auksjonen for deg.

Men vent, det blir enda bedre! Sammen med drakten får du også spillerens signatur og et flott lagbilde fra årets sesong. En perfekt pakke som virkelig fanger minnene fra denne sesongen!

Til våre lojale sponsorer: her er sjansen til å få en drakt fra deres favorittspiller til å pryde kontoret eller bedriften. En personlig signert drakt og lagbilde vil være et imponerende tillegg til ethvert kontor, og viser stolt støtten til Halden Topphåndball.

Og til alle våre fantastiske ulver i supporterflokken – dere vet hvem dere er! Vi trenger dere til å hyle høyt og legge inn bud! Spillernes drakter har tålt ulvehyl fra tribunen, og nå kan de finne veien til ulvehiet ditt hjemme.

Så, hva venter du på? Gå inn på vår nettside og legg inn dine bud nå. Bli med på moroa, støtt laget, og kanskje blir det nettopp du som får æren av å motta din favorittspillers drakt med alle dens kampmerker.

Draktauksjon Halden Topphåndball 2023/2024 (fandrive.io)

Lykke til, og la budene strømme inn!