Kynningsrud – En Historie om Gjensidig Støtte og Felles Verdier. – Halden

Kynningsrud – En Historie om Gjensidig Støtte og Felles Verdier.

I en tid der samarbeid er nøkkelen til suksess, er vi i Halden Topphåndball utrolig stolte og ydmyke over det langvarige og givende samarbeidet med Kynningsrudgruppen.
Dette samarbeidet, som startet i 2009, har vært avgjørende for vår vekst og utvikling både på og utenfor banen.

Kynningsrudgruppen: En Hjørnesteinsbedrift

Kynningsrudgruppen er en ledende aktør innen bygg- og anleggsbransjen i Skandinavia. Med tjenester som kran- og transport, samt utvikling og bygging av eiendom, er de en hjørnesteinsbedrift ikke bare for Halden Topphåndball, men for hele Halden.
Deres fokus på sikkerhet, kvalitet og innovasjon gjør dem til en pålitelig og verdifull samarbeidspartner. Kynningsrudgruppen har en rik historie som strekker seg tilbake til 1946, da selskapet ble grunnlagt av Bjarne Kynningsrud. Gjennom årene har de vokst til å bli en betydelig aktør i Skandinavia, med et sterkt engasjement for samfunnsansvar og bærekraft.

Veien fra en liten sponsor på skulderen.

I en tid der samarbeid og støtte fra lokalsamfunnet er avgjørende for suksess,
har Kynningsrudgruppen vist et enestående engasjement for Halden Topphåndball.
Reisen deres med oss har vært inspirerende, og deres utvikling fra en mindre sponsor til vår største sponsor og samarbeidspartner er et bevis på deres støtte og tro på vårt arbeid.

En skulder å lene seg på. Kynningsrud startet sin reise med Halden Topphåndball som en mindre sponsor, med sin logo diskret plassert på skulderen på våre spilleres drakter. Dette tidlige bidraget var avgjørende i klubbens tidligere år, da hver støtte var viktig for å bygge opp grunnlaget vi trengte for å vokse.

Håvard Lillemoen med Kynningsrudslogoen på venstre skulder i 2010-sesongen.
Foto: Hans Petter Wille.

Gjennom årene har Kynningsrud fortsatt å støtte oss, ikke bare økonomisk, men også gjennom et genuint engasjement i vår klubb og lokalsamfunnet. Deres investering i vår klubb har vokst sammen med vår suksess på banen. Fra de tidlige årene med logoen på skulderen, har Kynningsrud vært vitne til og en del av våre triumfer, fra opprykket til eliteserien til å bli en sterk kraft i norsk topphåndball.

Hovedsponsor: I dag er vi stolte over å ha Kynningsrud som vår største sponsor, med deres logo nå prominent plassert på fronten av våre drakter. Dette symboliserer ikke bare deres økonomiske støtte, men også deres utrettelige tro på våre mål og verdier.
Kynningsruds store logo på våre drakter representerer styrken av vårt samarbeid og deres betydelige rolle i vår suksesshistorie.
En Inspirasjon for Fremtiden: Kynningsruds utvikling fra en mindre sponsor til vår hovedpartner er en inspirerende historie om hvordan langsiktig støtte og samarbeid kan føre til gjensidig suksess. Deres engasjement har vært avgjørende for vår vekst, og de har vist at når lokale bedrifter og idrettsklubber står sammen, kan de oppnå store ting.
For oss i Halden Topphåndball har Kynningsrudgruppens støtte gjort det mulig å satse høyt og levere toppresultater. Deres bidrag har hjulpet oss med å skape et miljø der både spillere og supportere føler seg verdsatt og motivert. Det er gjennom slike samarbeid at vi kan bygge et sterkt fundament for fremtiden.


Gjensidig Støtte og Felles Mål

Kristoffer S. Henriksen og Torkil Kynningsrud i etterkant av signert samarbeidsavtale for 2024/2025 sesongen.

Det som gjør samarbeidet mellom Kynningsrudgruppen og Halden Topphåndball så spesielt, er våre felles verdier og mål. Begge parter er opptatt av kvalitet, innovasjon, og ikke minst sikkerhet. I tillegg deler vi en visjon om å gi tilbake til samfunnet og være positive rollemodeller.

Kynningsrudgruppen har vært en inspirasjon med sitt sterke engasjement for samfunnsansvar og bærekraft. Dette er verdier som også gjenspeiles i vår klubb, der vi hele tiden streber etter å være en positiv kraft i lokalsamfunnet.Halden Topphåndballs Gutteløft, Skoletreninger og Hjerteligalag:
Et Bidrag til Samfunnet.

Halden Topphåndball sitt Gutteløft er et dedikert prosjekt som har som mål å utvikle unge håndballtalenter i Halden. Prosjektet gir gutter i ulike aldersgrupper muligheten til å trene og spille håndball under veiledning av kvalifiserte trenere. Fokus ligger på å utvikle tekniske ferdigheter, fysisk form, og ikke minst lagånd og fair play. Gutteløftet skaper en arena hvor unge spillere kan vokse både som idrettsutøvere og individer.


Skoletreningene gir barn og ungdom en fantastisk mulighet til å delta i håndballaktiviteter i løpet av skoledagen. Målet er å fremme fysisk aktivitet, styrke samholdet blant elevene, og gi dem en smakebit på gleden ved å spille håndball.

Hjerteliga-laget vårt er et lag for barn og unge med spesielle behov. Hjerteligaen gir disse barna en mulighet til å delta i håndballaktiviteter på sine egne premisser, med fokus på inkludering, glede og mestring. Trenere og frivillige jobber tett med deltakerne for å sikre at alle føler seg verdsatt og har det gøy.

Disse prosjektene har stor samfunnsnytte ved å fremme fysisk aktivitet, styrke fellesskapet, inkludere alle og utvikle talenter. Gjennom skoletreninger og sportsprosjekter oppfordres barn og unge til å være aktive, noe som er viktig for deres helse og velvære. Ved å delta i lagidrett utvikler barn og unge sosiale ferdigheter, samarbeidsevner og en følelse av tilhørighet. Hjerteligaen sikrer at også barn og unge med spesielle behov får muligheten til å delta i idrett, noe som fremmer inkludering og likeverd. Gutteløftet gir unge spillere muligheten til å utvikle seg som idrettsutøvere, noe som kan åpne dører for videre satsing på håndball.

Halden Topphåndball er stolt av å bidra til lokalsamfunnet gjennom disse viktige prosjektene. Vi er takknemlige for all støtten vi får fra våre partnere, frivillige og lokalsamfunnet, som gjør dette arbeidet mulig.

Halden Topphåndball: En klubb med unike ildsjeler

I 2021 fyller klubben 10 år, og vi kan se tilbake på en reise fylt med dedikasjon, innsats og frivillighet. Halden Topphåndball er bygget opp av en gruppe ildsjeler som har drevet klubben stort sett på frivillig basis. Denne engasjerte gruppen, kjent som Halden TH-familien, har vært avgjørende for klubbens eksistens og suksess. Uten frivilligheten fra disse ildsjelene fra den spede begynnelse til nå, hadde klubben aldri kommet til å spille på elitenivå.

Halden Topphåndball har sitt utspring fra klubben Tistedal Turn & Idrettsforening (TTIF). Det hele startet som et samarbeidsprosjekt i 2009 mellom Jonas Wille, som var trener i TTIF, og tidligere håndballspiller Erlend Lund. Målet var å rykke opp i eliteserien innen fem år. Den 24. april 2011 ble Halden Topphåndball offisielt stiftet som klubb. Hjemmekampene den første sesongen ble spilt i Tistedalshallen, før de ble flyttet til Remmenhallen sesongen etter (2012/13).
I 2014 klarte klubben å rykke opp i eliteserien. Lauritzen tok over som hovedtrener i sesongen 2017/18 når Jonas Wille dro til Danmark.

Jonas Wille og Jan-Thomas Lauritzen.

Når vi ser fremover, er vi sikre på at samarbeidet med Kynningsrudgruppen vil fortsette å blomstre. Med deres støtte kan vi fortsette å utvikle oss, både sportslig og organisatorisk, og fortsette å være en stolt representant for Halden. Vi er takknemlige for det sterke båndet vi har bygget, og vi ser frem til mange flere år med felles suksess.

Takk til Kynningsrudgruppen for deres utrettelige støtte og engasjement.
Sammen skal vi fortsette å bygge, både på banen og i samfunnet. 💚🧡🖤