Vi starter hjerteliga lag! – Halden

Vi starter hjerteliga lag!

I region øst er det en egen serie for utviklingshemmede. Serien heter Rema 1000 hjerteligaen (tilrettelagt håndball).

Hjerteligaen handler om glede og samhold, og håndballens verdier står i sentrum. Jenter og gutter spiller på samme lag og det er ingen inndelinger i aldersklasser. Andre lag i vår region har et aldersspenn på 10-49 år! Kampene i hjerteligaen spilles som turneringsspill med to kamper pr lag pr. arrangement. Og vi drømmer selvsagt om å arrangere dette i Halden Arena, men også å reise rundt med laget!

Har du lyst til å spille for Halden Topphåndball?

Ja, da må du ta kontakt med vår daglig leder på epost: leder@haldentopp.no. Og kjenner du noen som kjenner noen som dette kunne vært aktuelt for, så gjerne spre informasjonen videre. Vi har plass til alle som ønsker. Vi vet også at det ikke finnes tilbud i nabo kommunene. Så det er fullt mulig å være med selv om du ikke bor i Halden kommune.

Og hvem er trenerne?

Trenere for vårt hjerteliga lag er Jan Thomas Lauritzen, Eskil Holmstrøm og Mads Hansen. Altså treneren til elitelaget og spillere derfra kommer til å holde i laget og være veileder og trenere.

I tillegg til disse, så lover vi at flere av stjernene fra elitelaget vil komme innom treninger. Hjerteliga -laget blir selvsagt en stor del av HTH-familien.

Vi håper at alle deler denne informasjonen slik at den kommer ut til dem dette kan være aktuelt for. Vi venter på mail, og vi gleder oss til oppstart av kamper til høsten! Men først må det trenes litt! Hvem vil være med?