Halden Topphåndball forlenger kontrakten med Jonas Neve for en ny sesong! – Halden

Halden Topphåndball forlenger kontrakten med Jonas Neve for en ny sesong!

Halden Topphåndball er glade for å kunngjøre at de har forlenget kontrakten med Jonas Neve for en ny sesong. Dansken, som ankom Halden under covidperioden i  2021, har valgt å forplikte seg til klubben for ytterligere en sesong, og uttrykker seg følgende for det kommende samarbeidet.

«Jeg er glad for å ha signert med HTH for en ny sesong. Jeg synes det var den beste muligheten for meg, og jeg ser frem til neste sesong. Fremtiden ved HTH ser lysere ut enn den har gjort på en stund, etter min mening. Det er definitivt forutsetninger for å ta noen steg i riktig retning for klubben,» sier Neve.

Med Neves forlengelse tar HTH et viktig steg mot å sikre kontinuitet og stabilitet i laget, med tanke på både forsvar og angrep.

Trenerne uttrykker stor tilfredshet med signeringen og ser frem til å jobbe videre med Neve i den kommende sesongen. Med nesten hele laget intakt for neste sesong, er det et klart ønske om å bygge videre på det som allerede er etablert.

«Med Jonas på plass har vi forsterket vår ambisjon om å opprettholde kontinuitet og stabilitet i laget. Han har vist seg som en betydelig forsvarsspiller fra første trening og kamp, og har også utviklet seg til å bli en viktig bidragsyter i angrep,» sier trenerne.