Vi er i sluttspill! – Halden

Vi er i sluttspill!

Vi har klart for tredje året på rad å kvalifisere oss til sluttspill. Selv om spillet ikke alltid kanskje var helt verdig sluttspill i kampen mot Viking TIF, så hadde Jan Thomas og laget kontroll på kampen. Haslum tapte mot Kolstad, og Bergen mot Bekkelaget, og dermed ender vi på en 7. plass denne sesongen. Vi er topp 7 i Norge. Med tanke på at vi er fra Halden og det er ikke hemmelighet at vi har begrensede midler, så er dette stort for klubben, og prestasjonen kanskje større.

Kolstad hadde mulighet til å velge mellom Halden og Bergen som ente på 8. plass. De valgte oss. Det betyr kamp søndag i Trondheim, før retur oppgjøret går 17.4 kl. 18.00 i Halden arena.

Billetter er sluppet til 50 kr stk. Tilbudet gjelder frem til fredag kl. 18.00, før det blir ordinær pris igjen.

Vi vet at vi ikke er favoritter mot Kolstad. Men det er lov å håpe at laget holder toppnivået sitt og slår til å gir Kolstad kamp til døra. Det hadde blitt litt kjedelig om svaret på spørsmålet «hvor var du da Halden slo Kolstad?» er hjemme i sofaen. Så vi håper dere alle mobiliserer til kamp.

Vi håper at hele Halden og Østfold igjen tar turen til Halden Arena og fyller opp hallen.

NB! på feltene SP1 C1, C og D1 sitter det veldig ofte lag fra forskjellige klubber, barn og ungdommer. C er også borte tribune, men åpen for at alle kan sitte der. På disse feltene kan det forekomme at det er trommer, bjeller, høyt volum osv. Dette er også TV-siden. Vi oppfordrer alle som kommer på kamp å lage stemning, og kommer igjen til å kjøre konkurranser på kampen. Men ønsker du/dere å unngå trommer/bjeller osv. så er andre felt åpne for salg.