Pris til våre frivillinge – Halden

Pris til våre frivillinge

På onsdagens kamp så ble det delt ut pris til våre frivillige av Mads Fredriksten fra Norsk Topphåndball. Her er begrunnelsen for at våre flotte og enestående frivillige vant:

«Frivilligheten er ryggraden i breddeklubber og i toppidretten. Uten de frivillige ville det ikke vært nok ressurser til å løse alle oppgavene som finnes i en klubb.

På initiativ fra en av norsk håndballs største samarbeidspartnere, Norsk Tipping, deler Norsk Topphåndball ut 8 frivilligstipender våren 2024.

Halden Topphåndball har lenge vært en del av toppen av norsk håndball, til tross for begrensede rammevilkår. Gjennom alle disse årene har klubben blitt drevet fremover ved hjelp av en utrolig dugnadsånd. Nå kan man endelig se fremover til en tid med bedre rammevilkår, men dugnadsånden i klubben vil være minst like viktig som før. Vi er sikre på at ildsjelene vil fortsette sitt fantastiske arbeid, og at nye ildsjeler kommer til. Derfor er Halden Topphåndball en av klubbene som er valgt ut til å få frivilligstipendet».

Det er ikke tvil om at våre frivillige fortjener dette. De står på for klubben vår, og stiller alltid opp for administrasjonen og spillerne.