Det er nå det gjelder! – Halden

Det er nå det gjelder!

Vi har sagt det i flere uker. At nå kommer cupfinalene på rad og rekke. Hvert eneste poeng teller for å komme nærmere sluttspillplass. Resultatene har ikke gått vår vei. Vi klarte ikke seier borte mot Krs og dessverre klarte vi ikke å gi hjemmepublikummet en underholdene kamp sier sist søndag. Hele laget er dypt skuffet over at vi gikk å tapte med hele ti mål mot Haslum i vår nye storstue. Det er ikke slik vi ønsker å fremstå på hjemmebane. Man kunne tro at med to tap på rad at sluttspillplassen var borte. Men fortsatt er det bare tre poeng opp til 6. plass og ett poeng til 8. plass som sikrer sluttspillplass.

Men for å få en sluttspillplass så må de neste kampene vinnes! I fjor klarte vi det i siste seriekamp i siste sekund. Vi håper nå å reise oss, og klare både seier mot Bekkelaget (hjemme) og TIF Viktig (borte). For vi har veldig lyst til å så slå ifra oss i sluttspillet. Vi håper at mange av dere tar turen til hallen på onsdag.

Det er denne gangen også muligheter for lag, foreninger, barn uten og med følge av foreldre til å komme gratis inn. For å få gratisbilletter så må man bruke kampanjekode: Håndballfest i app eller på hjemmeside.

Vi drar frem lykkehjulet og popcorn maskinen igjen. Men gratis popcorn til alle barn! I tillegg har vi laget en konkurranse for klasser og lag/foreninger. De som kommer å lager mest liv i hallen, får også besøk og servert pizza av HTH – gutta. Så ta med dere alle dere kjenner å kom i hallen! Ta med trommer, bjeller, lyd horn eller hva det måtte være for å støtte guttene frem mot seier! Vi sikter fortsatt mot sluttspill og ønsker oss full hall på veien dit!