Kristoffer Henriksen forlenger med Halden Topphåndball – Halden

Kristoffer Henriksen forlenger med Halden Topphåndball

Vi kan med glede annonsere at Kristoffer S. Henriksen har signert en to års kontrakt med oss. Klubben er stor fornøyd med at Kristoffer velger fortsatt å være i Halden etter endt sesong.

Kristoffer er en av flere spillere som har valgt å signere kontrakter for over flere sesonger, og det er et steg i riktig retning med å få kontinuitet i laget. Og med hans erfaring sammen med mange sulte unge gutter ser vi nå et lag begynner å ta form og vi gleder oss allerede til neste sesong.

Ikke nok med at han signerer for to sesonger. Halden Topphåndball har dette året valgt å forsterke administrasjonene, og Kristoffer går også inn i en 40% stilling som markedskonsulent. Han skal jobbe sammen med vår Daglig leder, Kine Huke Holmstrøm med arbeidsoppgaver som blant annet annonsering, SOME, skoleprosjekt og håndballcamp. Vi gleder oss til å ha Kristoffer med oss på banen og på kontoret fremover.