Informasjon om billetter til søndagens kamp – Halden

Informasjon om billetter til søndagens kamp

Har du tenkt deg på kamp søndag er det fortsatt ledige billetter til Halden Topphåndball mot Fjellhammer. Disse kan kjøpes i Halden Toppåhndball app’en eller på vår hjemmeside.

Dere som var på kamp sist opplevde at nr. på billettene ikke stemte overens med setet på feltet man hadde kjøpt billett. Beklagelig vis er det blitt gjort en feil etter Kolstad kampen med at sete nr. er blitt speilvendte i appen i forhold til hallen. For å slippe å endre så veldig mye til søndagens kamp og sende billetter tilbake for å lage nye, har vi besluttet at det er «free seating» på feltet du har kjøpt billett. Det betyr at har du billett til f. eks felt C1, kan du sette deg hvor som helst på dette feltet. Dette gjelder for alle felt.

Dere som innehar sesongkort, vil få setet deres reservert med navn på felt D.

Neste hjemmekamp er mot Haslum. Da vil ikke dette være et problem siden feilen er rettet opp i.

Vi beklager for ulempene dette medfører.