Takk Jonas! – Halden

Takk Jonas!

Etter nesten 4 sesonger i Halden Topphåndball er det slutt for den gang. Med sitt gode engasjement og imøtekommenhet har Jonas satt et godt fotspor etter seg i ulvedrakten. Hyllesten etter kampslutt er vel fortjent og et tydelig tegn på hans posisjon i HTH-familien.

Jonas er en som stiller opp for laget både på og utenfor banen, for store og små. Dette er en viktig egenskap når man spiller for HTH. Med spill både i «Bunkersen», Tistedalshallen og Halden Arena er han en av de få med et «ekte» hat-trick. Hvor vi kommer til å huske hans innhopp med mange gode redninger, scoringer i åpent mål og tydelige beskjeder til forsvaret etterfulgt av publikumsfrieri med god respons fra publikummet i «Bunkersen». Dette blir ikke glemt.

Lykke til med studiene, vi håper på et gjensyn i fremtiden.