Parkering til kamper i Halden arena – Halden

Parkering til kamper i Halden arena

Det har vært pratet om blant flere og i media at det er lite parkeringsplasser rundt Halden arena. Og da det til helga skal komme over 2000 mennesker til Halden arena så får vi for første gang kanskje kjenne på det. Det er lite parkeringsplasser rundt hallen og det er blant annet ikke lov å parkere på den store plassen hos hjemmesykepleien som ligger vegg i vegg med arenaen.

Vi i Halden Topphåndball oppfordrer at de som kan ta bena fatt gjør dette til helga. Alle må beregne god tid, og det er veldig lite parkeringsplasser rundt hallen, men det er veldig mange i en gangavstand på 5-10 min. Så alle må tenke at de må kanskje gå i 5-10 minutter.

Der det derimot er lov å parkere er:

Betel (her koster det 100 kr pr bil som betales på vipps til parkeringsvakt, noen av plassene er reservert til dommere og delegater)

IFE parkering (her koster det 100 kr pr bil som betales på vipps til parkeringsvakt, noen av plassene er reservert)

Halden VGS

Norske skog

Kirken 

Rødsberg skole 

Dahles auto

Tistasentret

Coop extra (Grønland 6)

Ellers så oppfordrer vi dere til å lese mer på Halden kommune sine hjemmesider med flere muligheter for parkering: https://www.halden.kommune.no/aktuelt/slik-loses-parkeringen-ved-halden-arena.48010.aspx

Tilslutt: Bergen god tid, tenk ut flere muligheter for parkering, vis hensyn og følg instruksen til parkeringsvaktene som står på enkelte steder.

Vi gleder oss til å ta dere imot i hallen.