Nicolai Neupart forlenger med Halden Topphåndball – Halden

Nicolai Neupart forlenger med Halden Topphåndball

Mange har lurt på hvor vår stjernekeeper skal spille neste sesong. Mange klubber har ville ha tak i han, også før kontrakten har løpt ut, men vi kan endelig bekrefte at Nicolai har signert et år til for oss. Altså ut 2025 sesongen.

Dette sier Nicolai om signeringen for Halden Topphåndball:

«Jeg har hatt mange tanker om fremtiden min. Valget har falt på nok en sesong i Halden Tophåndball fordi jeg er fornøyd med rollen jeg har i laget, vi har et godt lag og alle folk rundt klubben gjør en fantastisk innsats, som gjør oss spillere i stand til å prestere på banen. I tillegg har familien også spilt en stor rolle i forhold til at datteren min begynner i barnehage og at kjæresten min har lyst til å jobbe. Vi trives godt i hverdagen i Halden, så vi er veldig glade for at vi klarte å få til en avtale med klubben»

Og dette sier trenerne:

«Det er med stor glede vi nå kan meddele at Nicolai Neupart blir med oss videre. Det at Neupart velger å resignere med Halden Topphåndball og ta et år til mener vi er et kvalitetsstempel for klubben. Det har vært jobbet godt fra klubbens side og det har vært stor interesse rundt Neupart fra andre klubber. Nicolai er en meget god målvakt, noe han har bevist i mange kamper over tid her i Halden. Han står bokført med 140 redninger på 15 kamper til nå i sesongen. I 22/23sesongen hadde han 251 redninger på 22 kamper. Med disse tallene er han blant de beste målvaktene i ligaen og det gir selvfølgelig en stabilitet og trygghet i laget. Som type er han seriøs, jobber meget godt for å prestere optimalt. Han har stort engasjement og er flink til å spre energi i gruppa. Han er en humørspreder med glimt i øyet, og passer meget godt inn i våre verdier på og utenfor banen. Det er veldig gledelig at vi nå har sikret oss Neupart for videre spill her i Halden Topphåndball».