Dobbeltsignering for Halden Topphåndball – Halden

Dobbeltsignering for Halden Topphåndball

Halden Topphåndball har valgt å skrive kontrakt med Askimingen Tobias Bystrøm og Linus Mork-Johansen  fra Vestby for kommende sesong. Begge guttene har kommet til samarbeidsprosjektet underveis. For HTH som klubb er det en anerkjennelse av at prosjektet, og vi er glade for at begge guttene velger å bli med videre. Begge guttene har vært en del av elitestallen over tid, og har denne sesongen vært en del av eliteseriestallen. Tobias kommer i fra en av samarbeidsklubben våre, nemlig HK Eidsberg, men har Askim IF som sin moderklubb.

Trenerteamet sier følgende om signeringene:

Det er meget godt å få med oss Tobias videre. Han er en meget eksplosiv og duellsterk venstre bakspiller. Han har et sterkt gjennombrudd spiller, men har også bevist at han har et godt hoppskudd bak i fra banen. Tobias jobber godt, har utviklet sin fysikk og vi tenker han er på god vei til å utvikle seg til å bli en toveisspiller. Tobias har hatt mange gode innhopp i Rema-1000 ligaen i år, han er tøff mental og gir alltid 100%. Tobias er en flott type og vi er veldig glade for at han blir med oss videre.

Vi er glade for å presentere enda en ung spiller i fra gutteprosjektet. Linus er en høyre bakspiller som har sin styrke i duellspillet. Han er meget eksplosiv, og har en god grunnstyrke. Han har hatt en meget fin utvikling, og har den siste tiden jobbet bevisst med å bli farligere utover i banen. Han har et hurtig og rappt skudd som kan komme overraskende på motstanderne. Linus har en herlig mentalitet, er meget seriøs og innsatsen er alltid på topp. Full av sunne og flotte holdninger som passer meget godt inn i vårt konsept. Det er veldig gledelig at Linus blir med videre

Vi spurte gutta om deres tanker med å resigneringene og hvordan har det første halve sesongen vært på A-laget?

Tobias:

«Jeg valgte å skrive under en ny kontrakt fordi jeg har hadde god utvikling i Halden Topphåndball frem til nå der jeg fått flere sjanser i serien. Stortrives i klubben med dyktige trenere og bra miljø som er med på å gjøre at jeg velger å forlenge kontrakt. Jeg tror at vil ha en positiv innvirkning på meg å kunne fortsette å spille i Halden i årene fremover. Første halve sesongen på A-laget har vært spennende, gøy og læringsrikt. Jeg har hatt gode opplevelser gjennom første halvdel som gjør at jeg gleder til fortsettelsen»

Dette sier Linus om signeringen:

«Jeg er svært fornøyd med å ha forlenget kontrakten min med Halden Topphåndball, og ser fram til de kommende sesongene. I Halden får jeg være en del av et svært godt miljø, der jeg vet at jeg kan ha en god utvikling som spiller. I første omgang ønsker jeg å utvikle meg så mye som mulig, og gripe de sjansene jeg får på banen. I de kommende sesongene håper jeg å kunne bli en viktig bidragsyter for laget. I tillegg er vi som klubb inne i en spennende periode, med vår nye storstue endelig klar til bruk. Jeg håper det kan være starten på et lite løft for klubben, og jeg gleder meg til å se hva de neste sesongene bringer. Den første halve sesongen i A-laget har vært fin. Selv om vi hadde en noe ujevn start, synes jeg vi har spilt godt i store deler av sesongen. For min egen del er jeg svært fornøyd med treningsmiljøet og utviklingsmulighetene jeg har hatt der. Det har også vært morsomt med et par innhopp i løpet av halvåret som har vært, og jeg ønsker å fortsette med å gripe de sjansene jeg får i halvåret som kommer.»