Resignering av Isak Bakkerud – Halden

Resignering av Isak Bakkerud

Halden Topphåndball er glade for at ryggegutten Isak Bakkerud har valgt å signere en ny kontrakt med klubben. Han har signert en kontrakt som går over de to kommende sesongene og vil være med oss ute 2025-26 sesongen. Isak er østfoldegutt kom til HTH og har HK Rygge som sin moderklubb, før han fortsatte til naboklubben HK Herulf for spill i 1.divsjon før han kom til Halden TH i forkant av 2022-23 sesongen.

Trenerteamet sier følgende om signeringen:

«Vi er veldig glade for å ha resignert med Isak. Han er en kantspiller som har tatt flere steg den siste tiden. Han har jobbet godt med sin fysikk og har hatt en god utvikling spesielt i forhold til spenst og sitt innhopp fra kantposisjon. Dette er noe som gir han tid i lufta til å ta de riktige skuddavleveringene. Han er en kantspiller som har flere skuddvarianter på sitt repertoar og vi har stor tro på at utviklingen til Isak bare vil fortsette. Forsvarsmessig har han tatt store steg og posisjonerer seg ofte riktig i forhold til når han skal hjelpe sin sidemann eller bryte/ lage brudd. Isak er veldig pålitelig og jobber veldig godt i hverdagen. Han er meget seriøs og har de riktige holdningene. En meget god mann som vi er riktig glade for å få med videre på laget.».

Isak har følgende å si om resigneringen:

Hva tenker du om kontraktsforlengelsen din?

 Jeg er veldig fornøyd med å forlenge kontrakten min med HTH ytterligere. Jeg trives godt, og hverdagen jeg har her passer meg fint. Jeg får god matching, og føler meg trygg på at dette er et fint sted for min videre utvikling. Den totale pakken er god. I tillegg er HTH en klubb i utvikling, med mye spennende på gang, spesielt med tanke på den nye hjemmebanen i form av Halden Arena. En arena med topp moderne standard, som jeg tror vil gi klubben nok et løft, og forhåpentligvis øke tilskuertallene og interessen ytterligere, slik som da vi flyttet inn i Tistedalshallen.

Hvordan har de 1,5 sesongene vært på A-laget?

Mine 1,5 sesonger på A-laget har vært veldig minneverdige og lærerike. Jeg har lært mye av å ta steget opp på det øverste nivået, og fått gode erfaringer jeg kan ta med meg videre. I tillegg har jeg fått være med å oppleve alt det jeg hadde hørt om klubben før jeg kom hit. En klubb uten noe stort favorittstempel som er å regne med, og som kan utfordre og slå selv de beste lagene. Det har også vært morsomt å kunne være med på klubbens utvikling ved spill i Remmenhallen, innflytting i Tistedalshallen, og nå videre inn i Halden Arena