Trenings turnering for Elitelaget – Halden

Trenings turnering for Elitelaget

Vi har blitt inviterer til Januar Challenge i Fjellhamar Arena og de andre lagene som deltar er USA sitt landslag, Drammen og i tillegg til hjemmearrangøren Fjellhammer. Turneringen spilles i en final-4 format hvor det spilles semifinaler på fredagen, og finalespill på lørdag.

Dette er kamptidspunktene:
Fredag 12.januar
USA – Drammen kl.17:30


Fjellhammer – Halden kl.19:30


Lørdag 13.januar
Taper kamp 1- Taper kamp 2 kl.11:30


Vinner kamp 1 – Vinner kamp 2 kl.13:30.

For ulveflokken blir dette første matchtrening siden 33-30 tapet hjemme mot ØIF Arendal 15.12. og vi har en del å revansjere både med tanke på den kampen, men ikke minst tapet borte mot Fjellhammer i oktober måned hvor vi tapte 22-18 i en forferdelig angrepskamp.

Vi er nå inne i en tøff treningsperiode og ser frem imot å spille noen kamper igjen.  Vi har to kamper denne helgen, mens neste helg skal vi måle krefter i vår egen Grimsrud Cup mot IFK Skøvde og Drammen. Informasjon om denne turneringen hjemme blir første test i vår nye hjemmearena.