Resignering av Kristian Lornstad – Halden

Resignering av Kristian Lornstad

Halden Topphåndball er glade for at vi har fått signaturen til Lornstad for de kommende to sesongene.

Kristian kom fra 2.divisjon spill i Storhamar og som en del av rekruttmiljøet til Elverum før ferden gikk til Halden. Han har i løpet av de 1.5 sesongene han har vært hos oss markert seg veldig positivt på og utenfor banen. Vi som trenere er veldig glade for signeringen. Det at vi klarer å holde på gode unge ambisiøse spillere som føler at Halden er deres beste mulighet for videre utvikling er vi glade for. -Alle som legger ned mye tid, krefter og arbeid i sin egen utvikling kommer til å belønnes på sikt, et godt eksempel på dette er Kristian.  

Som en del av belønningen for hardt arbeid ble Kristian en fast spiller på LM02 landslaget som hadde sitt siste internasjonale oppdrag nå i sommer i tillegg til at han har dannet en solid linjeduo med Jonas Neve. Kristian har virkelig utviklet seg og tatt nye steg som toveisspiller, god utvikling på det fysiske +at han er anvendelig både som 2`er og 3`er i forsvar gjør han til en viktig brikke for Halden Topphåndball.  

Kristian nå er 1.5 sesong unnagjort i HTH, og hva fikk deg til å skrive under en ny kontrakt?

Det er totalpakka her i Halden som blir best for meg og dermed velger jeg å resignere. Siden jeg kom hit, har det vært en god og stigende prosess både i spilletid og ansvar i laget. Det er noe jeg har likt veldig godt og har passet meg. Her i HTH har jeg fått en tydelig posisjon i laget og har gode muligheter for å utvikle meg videre både håndballmessig og fysisk. I tillegg er det viktig for meg med utdanning, noe det ser ut til at faller fint på plass her på høgskolen.  

Hva tenker har du om resten sesongen og fremtiden for deg?

Sesongen så langt vil jeg absolutt kalle positiv. Jeg har slitt noe med sykdom siste måneden, men skal bruke tiden i jula og januar godt så er jeg helt tilbake! For laget sin del har den siste tiden vært mange positive kamper. Så handler det bare fremover om å bli enda bedre på å kunne avgjøre de aller jevneste. Jeg tenker også at laget enda har et uforløst potensialt, med flere x-faktorer i spillere. Dermed blir det ekstra interessant å bli med på denne utviklingen videre for meg.

Nå har du vært med på hjemmekamper i Remmen/ bunkersen og har nå hatt Tistedalshallen som hjemmebane hvordan har overgangen vært og hvordan ser du for deg overgangen til Halden Arena?

Jeg synes overgangen har vært bedre enn jeg hadde sett for meg. Publikumsmessig har det vært det en stor suksess og det er ekstremt viktig for både oss spillerne og klubben. Dette håper jeg øker på videre da vi skal inn i Halden Arena hvor vi kan få en skikkelig storstue her i Østfold. Da kommer klubben endelig inn i byen på en annen måte enn tidligere, så får vi håpe det skaper enda større interesse fra flere ulike grupper mennesker! Jeg gleder meg stort og dette har vært utelukkende positivt ved min resignering!