Kristiansand – Halden Topphåndball – Halden

Kristiansand – Halden Topphåndball

Onsdag 8. november kl. 17:45 – Aquarama  

Det blir en spennende onsdag for Ulvene når de drar til Kristiansand for å skaffe seg plass semifinalen i NM. Klarer de det, blir det final-8 i Arendal i februar, hvor semifinaler, bronsefinale og finale avgjøres i løpet èn helg i både herre- og dameklassen. Mye i potten i onsdagens kamp altså!!  

Kristiansand var på seriekampbesøk i Tistedalshallen 15. oktober der Ulvene vant 27-24. Det var en slitekamp der Halden kom skjevt ut og måtte jage i lange perioder. Men det gikk bra til slutt og Ulvene vant fortjent. Nå gjelder det å være med fra start og ta regien og kommandoen. Være litt sjef, altså! Det er Halden mer enn gode nok til når de er skjerpa og tenningsnivået er på plass.   Vi ønsker god tur og lykke til!!