Haslum – Halden Topphåndball – Halden

Haslum – Halden Topphåndball

Søndag 8. oktober kl. 18:00 – Nadderud Arena

Full fart hos Ulvene denne uka og etter hjemmeseier onsdag i cupen mot Follo, er det nå bortekamp mot Haslum. Bærumslaget har hatt et par bra uker med uavgjort mot Drammen og 8-målsseier mot Nærbø. Det gjør at de ligger på plassen foran Halden på tabellen med 1 poeng mer. I tillegg er de, som Halden, klare for kvartsfinalen i cupen. Det er altså duket for jevnt oppgjør. Haslum kom desidert sist i eliteserien forrige sesong med 2 poeng, men pga. utvidelse av eliteserien slapp de direkte nedrykk og slo Sandefjord i 2 kvalkamper og reddet plassen. Allerede nå har de mer enn dobbelt så mange poeng som i fjor og det virker som de har noe på gang.

Ulvene på sin side har startet bra, men ujevnt og må jobbe med bl.a. tenningsnivået inn mot kampen, slik at de er klare for å fyre på alle pluggene når kampen starter. I tillegg må flere melde seg på i angrep. Hittil i sesongen har Halden scoret desidert færrest mål av alle lag og da blir det vanskelig å hente poeng. Årets serie viser at styrkeforholdet er jevnt mellom svært mange lag og det betyr at hvert eneste poeng og mål teller.   Vi spør Ulvenes assistenttrener om ståa før kampen:

Hei Sigvald – spennende serie vi er med på!! Alle slår jo alle. Nå ser det ut til at Haslum har fått start på motoren sin og leverer bra. Hva tenker du om bortekampen mot dem til helga?

  • Ja, det er mye som skjer innledningsvis i år, alle slår alle. Det betyr at det er viktig å vinne kamper mot de lagene vi tror skal ligge rundt oss på tabellen. Deriblant kommende motstander Haslum. Poengmessig bør vi si oss fornøyd med 4 poeng mot antall topp 5 lagene. Prestasjonene har svingt litt for mye, og jobben inn mot de kommende kampene ligger i å ha mer flyt og rytme i det etablere angrepsspillet. Haslum har hatt følgende innledning på sesongen Elverum, tap 36-26 Viking TIF, seier 33-26 Sandnes, tap 35-32 Drammen, uavgjort 32-32 Nærbø, seier 34-26 En god blanding av resultater for Haslum også, med tap hjemme for Sandnes til uavgjort borte mot Drammen, og nå sist seier over Nærbø hvor de imponerte med 18-8 ledelse til pause. Haslum har fått inn Fredrik Syversen (BSK), Nicolai Wiig (BSK/DHK), Villads Jensen (OV Helsingborg). I tillegg bør det nevnes at Felix Lunde er tilbake etter langvarig skade og vil tilføre laget mye i begge ender av banen. Nadderud er ingen enkelt bortebane, vi skal ta med oss det positive fra NM kampen mot Follo. Selv om ikke alt fløt i den kampen gav det selvtillit å vinne en kamp som var litt i motbakke. Vi skal bruke dagene frem til kampen godt. Det å få Benjamin i spill var godt for laget og gir oss mer bredde og dybde.

Vi håper mange tar turen til Nadderud for å støtte oss.