Halden Topphåndball tar i mot Runar – Halden

Halden Topphåndball tar i mot Runar

Søndag 1. oktober kl. 18:00 – Tistedalshallen 

Laget som sjokkvant med god margin over Kolstad i forrige seriekamp, tar turen fra Sandefjord for å møte et Haldenlag som også gjorde det meget bra i forrige runde.To lag med god selvtillit på tross av skader på viktige spillere skal altså kjempe om poengene i Tistedalshallen (som vi håper fylles godt opp) søndag ettermiddag.I forrige sesong slo Runar Halden både hjemme og borte og det er på tide å få balanse i det interne regnskapet.Det virker som Ulvenes spill og samhandling begynner å sitte godt og det er god balanse i laget. Laget har åpenbart mange kvaliteter og med hjelp fra et entusiastisk hjemmepublikum er ingen ting umulig for vårt unge mannskap. Møt opp i hallen og bli med på moroa!!Ellers får Ulvene en travel og forhåpentligvis, fin høstferieuke som fortsetter med NM kamp mot Follo i Tistedalshallen på onsdag og seriekamp borte mot Haslum til søndag. Her er assistenttrener Sigvalds betraktninger rundt kampen:

En skikkelig lagseier og festbrems er vel dekkende etter seieren borte mot Nærbø. En ny jevn kamp mellom lagene hvor vi var gode nok til å få satt den siste og dermed gå av med seieren. Utrolig sterkt og to nye poeng som er viktige i jakten på sluttspillplass.

Til helgen står et nytt topplag på motsatt side, Runar. Et lag som har vært uheldige i starten med skader på sentrale spillere som Myklebust og Rambo. Sandefjordlaget startet sesongen med å spille uavgjort borte mot Bækkelaget 26-26, for deretter å tape hjemme mot Bergen 31-24 før de tapte en jevn kamp borte mot Arendal 31-28.

Runar leverte kanskje en av de største overraskelse i sin siste kamp hvor de på hjemmebane slo Kolstad helt fortjent 36-30 etter å ha ledet og styrt kampen fra start til slutt. Runar har hatt noen utskiftinger og inn har Teige Bøe (Haslum), Lea Knudsen (Sandnes), Vennemyr (Arendal), Torp (Ønnereds) og Syversen (Fjellhammer) kommet inn i en allerede sterkt tropp.

Vi forventer en jevn kamp mot Sandefjordlaget som det ofte har vært. Vi føler at vi ikke har noe å tape mot et forhåndstippet topplag. Gameplanen blir å være bunnsolide bakover for så å kunne utnytte de mulighetene vi får til å løpe på dem. Akkurat dette har vi hatt fokus på i de siste treningsukene. Fremover ser det mer og mer stabilt ut og med forhåpentligvis Henriksen og Holm med i lagoppstillingen vil vi får mer dybde, bredde og flere muligheter til variasjon.

Vi gleder oss til en ny hjemmekamp i Dærn!Vi ønsker oss full hall og masse trøkk fra tribunen.Håper vi sees, håndball er best i hall!

Av: Odd Petter Nilsen