Kolstad – Halden Topphåndball – Halden

Kolstad – Halden Topphåndball

Søndag 17. september kl. 15:00 – Kolstad Arena

Etter et greit avansement i Cupen onsdag mot Nordstrand får Ulvene betydelig bedre motstand til søndag. Da drar de til Trondheim og møter Kolstad til seriekamp. Kolstad begynner å finne fasongen etter en rotete åpningskamp med uavgjort mot Arendal. Onsdag debuterte de i Champions League borte mot det Nord-Makedonske laget Eurofarm Pelister og vant solid 31-22. Ulvene får altså nok å henge fingra i i Kolstad Arena. Moro er det uansett å møte et slikt topplag og det er alltid mye å lære. Halden reiser oppover med noe redusert mannskap fordi Kristoffer og Benjamin ennå ikke er spilleklare etter skader. Det betyr at unggutta rykker opp og får sjansen mot halve landslaget. Tipper de gru-gleder seg. Men det er som vanlig: 7 mot 7 og ett angrep og ett forsvar av gangen – alt er mulig!! 

God tur og lykke til!!

Av: Odd Petter Nilsen