Vi er igang! – Halden

Vi er igang!

I dag møtes laget igjen etter noen ukers fortjent ferie og egentrening etter en lang sesong. Første møte for gamle og nye HTHere vil være til styrketester hos Spenst Halden på Brødløs. Etter gode resultater før ferien knytter det seg alltid litt spenning til retesting når man møtes igjen etter noen ukers egentrening. Hvem blir best i test?
I perioden som kommer vil laget ha to økter de aller fleste dagene i uka inn mot de første treningskampene. Treningshverdagen vår kan følges på klubbens Instagram.

Jan Thomas: litt om testing og møtet med spillerne.
«Jeg syns oppstarten har vært meget positiv. Det er deilig å komme i gang igjen og bli kjent med de av spillerne som er nye for sesongen. Det er også gledelig å se at gruppa som helhet har jobbet godt igjennom sommerpausen. Førsteinntrykket er at det er en god gruppe som virker sultne på en ny sesong»

Gledelig var det at flere av gutta hadde brukt ukene fri fra fellestreningen til å få trent godt. Vi så mange gode resultater og flere satte nye personlige rekorder.

Torsdag 20.7
Formiddagen blir det styrketester, mens muligheten for å se gutta i sin første håndballtrening er mulig fra kl. 15.00-17.00 i «nye» Tistedalshallen bane A.

Fredag 21.7

På dagens første økt skal vi utfordre oss på noe annet enn det fysiske. Vi har vært så heldige at laget skal få en økt hos Klatring på grensen. Her skal laget få noen utfordringer utenom det vanlige i høye omgivelser. Ta en titt her på hva gutta skal igjennom på https://www.klatringpagrensen.no/informasjon
Ryktene sier noe om en høy utfordring i vente… Og alt sendes «live» i morgen på vår instagram historie funksjon fra kl 10.00


En del av jobben nå i oppstarten og frem imot seriestart er å skape gode relasjoner til hverandre som holder i med og motgang. Som «vanlig» har vi hatt noen utskiftninger i spillerstallen, og derfor er det viktig at vi lærer hverandre å kjenne og jobber for et felles mål. Teamarbeid er noe vi trenger når vi står på banen sammen og har et ønske om å vinne derfor var det godt å få testet ut spillergruppen i øvelser som man er avhengige av å samarbeide med andre for å lykkes. Derfor velger vi å starte hos Klatring på grensen, her vil vi få utfordret oss på mange måter. Og vi takker Klatring på grensen for at de tar oss imot i sesongoppkjøringen.

Som de fleste andre dager i denne perioden så står det en håndballøkt for tur i Tistedalshallen kl. 15.00-17.00

Lørdag 22.7
Formiddagsøkta blir et møte med Halden Stadion og en løpetest på 3km, mens noen timer seinere står en ny halløkt på programmet før resten av helga står til restitusjon og hvile frem mot ny uke og nye muligheter.