Takk for nå – Halden

Takk for nå

Etter hver sesong skal vi i Halden Topphåndball takke av noen spillere som fortsetter sin karriere et annet sted, denne sommeren er intet unntak. Også denne gangen skal vi takke av flere gode bidragsytere, for noen av dem er det nok et farvel, men for noen er det kanskje på gjensyn.

Lars Oscar Kaaterud

Rakstingen som har vært en av spillerne som har gått gjennom «guttesamarbeidet» forlot HTH i desember til Falk Horten i jakten på mer førstelagsspill. Det er kjipt når lokale spillere reiser fra klubben for å prøve lykken andre steder, dette gjelder også med Lars Oscar. Men i dette tilfellet var det et nok en god løsning for alle med tanke på hans videreutvikling. Lars Oscar fikk glimtvis vist sitt potensiale, og ble på slutten av sesongen 21/22 belønnet med samlinger og mesterskap for 02-landslaget. Etter overgangen til Falk ble Lars dessverre skadet i oppkjøringen inn mot kampene i andre halvdel av sesongen i år noe som gjorde at han ikke fikk vist frem potensialet sitt i 1.div før på slutten. Vi ønsker Lars Oscar lykke til med det neste steget, og håper vi sees igjen i riktig drakt en gang i fremtiden!

Tobias Thorbjörnsson

Svensken som kom inn for å danne en god linjetrio sammen med Neve og Lornstad kom i fra HK Aranäs. Med en fin start på sesongen ble det etter vært mindre spilletid, og da gøteborgsklubben Ønnereds i januar ønsket å leie Tobbe for å hjelpe dem til å beholde plassen i den svenske eliteserien var dette en fornuftig løsning. Etter endt sesong i Sverige ble Tobias og HTH enige om å terminere kontrakten, og Tobbe har nå søkt et nytt eventyr i den italienske klubben Fasano. Takk for ditt bidrag og buona fortuna Tobias!

Morten Linder

Morten kom til HTH etter de berømte kvalkampene mot Falk Horten som ble spilt under Covid, da han sto på motsatt halvdel. Med sitt gode engasjement og imøtekommenhet har Morten spilt seg inn i mange haldenseres hjerte, han er en som stiller opp for laget både på og utenfor banen for store og små. Dette er en viktig egenskap når man spiller for HTH. I hans første sesong endte Morten flere ganger på månedens lag, og toppet sesongen med å bli årets høyrekant i eliteserien! Etter denne sesongen bærer det hjem til hjemtrakter på Lørenskog og spill for Fjellhammer. Lykke til kommende sesong, bortsett fra i kampene mot oss da blir det god kamp 😉

Joshua Grace          

Det dansk irske høyrebacken med «slegga» i orden takker for seg etter to gode sesonger som en del av ulveflokken. Den sympatiske og alltid blide Joshua var et frisk pust og en god ambassadør for HTH i den perioden han og familien var i Halden. Joshua har bidratt sterkt i begge ender av banen med mange mål og godt forsvarsspill. Han har utviklet seg til å bli en toveispiller.  Neste stopp for Joshua blir et nytt eventyr i Sveits og for klubben TSV Basel. Vi ønsker Sara, Karl og Joshua lykke til i nye omgivelser i alpelandet.

Håvard Jensen

Etter 4 sesonger i Halden bærer det hjem til Hamar med spill for Storhamar og jobb i hjembyen. Håvard har vært en veldig god spiller for HTH på flere måter. Han er ikke den spilleren som lager de største overskriftene, men han er alltid 100% på innsats, vilje og er en av de som alltid setter laget først. Takk for innsatsen, og lykke til Håvard.

Jonas Jensen

Dansken som kom til HTH før sesongen 2020/21 fra Stavanger IF viste seg å være en sjarmør på og utenfor banen😉. Med sin gode spillforståelse og et godt blikk for spillet viste Jonas seg å være en viktig brikke for HTH.  Jonas byttet til svenske AMO i februar når de jaktet forsterkninger som kunne bidra til at de rykket direkte opp til den svenske eliteserien. Jonas signerte på en 1.5 årskontrakt for AMO og spiller i Sverige kommende sesong.

Truls Grøtta

Godt spill belønnes ofte med interesse fra større klubber enn det vi er, og med Truls er det intet unntak. Hans prestasjoner på banen har vært godt synlige, og han har kommet på rundens lag gjentatte ganger de to siste sesongene for ulvene. Hans prestasjoner denne sesongen har blitt belønnet med plass på årets lag, og han var den spilleren med flest spillemål i sesongen 22/23. Plusser vi på med uttak til det norske rekruttlandslaget er det et fortjent utenlandsopphold som starter hos HK Malmø. Men han har også vist andre egenskaper som kommer frem på og utenfor banen, denne sesongen har han vært lagets kaptein for ulveflokken. Etter 7 år i Halden med spill både for HTH og TTIF er det bare å ønske deg lykke til! I tillegg håper vi at Udda har kommet litt under huden på deg, og at vi kan forhåpentligvis si på gjensyn en dag. Takk for denne gang.