Sterk signering av Halden Topphåndball – Halden

Sterk signering av Halden Topphåndball

Det er veldig gledelig å kunne presentere at Kristoffer Stenberg Henriksen skal spille for HTH kommende sesong etter to sesonger hos Sandefjordklubben Runar. For oss er dette en god sportslig signering, men like viktig signering er det å få hjem en som har vært kontinuitetsbærer i mange sesonger for klubben. Vi som klubb ønsker å bygge videre og har tatt mange riktige steg i riktig retning de siste årene, det å få Kristoffer inn på og utenfor banen gi oss et videre løft med å forsterke den lokale forankringen inn mot byen og samarbeidsprosjektet HTH har rundt gutteløftet i Østfold. I tillegg vil han forsterke et allerede godt forsvar og vil hos oss få en større rolle offensivt enn han har hatt i Runar.

For at vi skulle lykkes med denne signeringen må vi rette en stor takk til Berg Sparebank som på bildet er representert med Anette Henning og Jørn Berg. Berg Sparebank har gått inn som spillersponsor til Kristoffer. På den måten har de bidratt til vi har fått plass til en spiller vi har ønsket oss tilbake. Vi i Halden Topphåndball gleder oss over at Henriksen har lyst til å komme tilbake til oss og ønsker han velkommen inn i troppen. Med Kristoffer nå på plass er et spennende lag for neste sesong komplett.