Ny dobbeltsignering for Halden Topphåndball – Halden

Ny dobbeltsignering for Halden Topphåndball

Halden Topphåndball har valgt å skrive kontrakt med Askimingen Tobias Bystrøm og Linus Mork-Johansen  fra Vestby for kommende sesong. Begge guttene har kommet til samarbeidsprosjektet underveis og har hatt et ønske om å kombinere studier og håndball. Begge valgte å flytte til Halden for å komme nærmere en del av spillergruppen på juniorsiden, men også for å ta en del av HTH-kulturen. For HTH som klubb er det en anerkjennelse av at prosjektet, og vi er glade for at begge guttene velger å bli med videre. Begge guttene har vært en del av elitestallen over tid gjennom hospiteringsordningen vi har, så det at de nå blir en del av elite er naturlig. Med signeringen av Tobias, Linus, Mats og Eskil håper vi på at signal effekten er at det er mulig å bli god der du bor og ikke minst i  Østfold. Tobias kommer i fra en av samarbeidsklubben våre, nemlig HK Eidsberg, men har Askim IF som sin moderklubb.

Trenerteamet sier følgende om signeringene:

«Begge har vært en viktig del av klubbens satsning på unge lokale spillere, de har hospitert med elite over flere sesonger og det er fortjent at de nå skriver kontrakt med a-laget. På slutten av sesongen fikk vi se begge på banen hvor vi fikk se potensialet som bor i dem. Linus har tatt store steg de siste sesongene på juniorlaget og er en som alltid står frem som et godt eksempel med gode holdninger. Tobias har kommet mer og mer med inn mot elite under sesongen som har gått, og har i tillegg til å hospitere vært inne på sentrale samlinger med 04-landslaget. Våre forventninger er at dette er spillere som vi skal bygge videre på for fremtiden. Det at vi som klubb har signert 4 spillere i fra 04 kullet i tillegg til de som vi har fra 02-03 årgangene begynner vi nå å skape et fremtidig HTH lag.»

Tobias sier følgende om valget av HTH:

Jeg har fått være med på «gutteløftet» og det har vært bra reise for utviklingen min. Gjennom «gutteløftet» har jeg fått kunne spille på ulike arenaer som junior og 2.divisjon og har gjort at jeg har fått en god utvikling, samtidig som jeg også fikk være med litt i eliteserien. Når jeg kom inn i gruppa ble jeg tatt godt mot av spillere og trenere. Mine tanker om fremtiden og neste sesong vil være å utvikle meg enda mer og det tror jeg at jeg vil få til. Det er et høyt nivå på treninger og kamper som gjør at jeg vil få enda større mulighet til å utvikle meg videre. Jeg tror også det vil være en spennende sesong nå som jeg blir en del av Halden Topphåndball.

Linus sier dette om valget av HTH:

Jeg ble en del av «gutteløftet» litt seinere enn andre i og med at jeg spilte i Vestby og Ski frem til jeg var 16 og begynte på Wang. Selv om jeg fortsatt kunne blitt i Follo var det helt naturlig for meg å bytte til HTH Rekrutt. Litt fordi det gjorde ting litt enklere i hverdagen, men aller mest fordi jeg vurderte dette til å være det riktige for meg både sportslig og sosialt. HTH har over tid vært flinke til å gi unge spillere muligheten og det er en innstilling som var svært viktig for meg når jeg tok valget.  Jeg mener jeg har tatt steg i løpet av de to årene jeg har vært en del av «gutteløftet», og håper at utviklingen vil fortsette også neste sesong. Jeg ønsker å bli best mulig, og håper jeg kan utvikle meg videre i Halden. Når jeg fikk muligheten til å signere for HTH så var det egentlig helt naturlig for meg å takke ja til det. Jeg trives veldig godt både med spillere og trenere, og egentlig alt rundt