Eskil Holmstrøm og Mats Hansen signerer – Halden

Eskil Holmstrøm og Mats Hansen signerer

Dobbeltsignering for Halden Topphåndball!

Begge guttene har vært en del av «Gutteløftet» i Nedre Glomma regionen. Det at disse guttene velger å signere med Halden Topphåndball håper vi er et sterkt signal på at man kan fortsette utviklingen hos oss som klubb og vil være viktig med tanken på fremdriften av gutte-prosjektet. For Målsettingen med samarbeidet er å bygge opp guttehåndballen i Østfold og sørge for å gjøre avstandene mindre fra Halden Topphåndball som en prestasjonsklubb på herresiden i Østfold og ned til aldersbestemte lag i fylket. På den måten sørger vi for at alle guttemiljøene innenfor håndball i Nedre Glomma har et attraktivt tilbud, både i bredden og toppen.

Dermed føyer disse unge spillere seg inn i rekken av talenter som HTH ønsker å bygge fremtiden sin på, fra før har Isak Bakkerud, Thomas Stenersen, Thomas Lornstad og Sander Julien er blant de som har signert. Vi håper på flere!

Trenerteamet sier følgende om signeringene:

«Mats har vært en viktig del av klubbens satsning på unge lokale spillere, han har vært inne som hospitant, og har virkelig jobbet hardt for å spille seg inn på klubben a-lag. Han har tatt store steg de siste sesongene på juniorlaget og er en som alltid står frem som et godt eksempel. Hans energi og gode humør er en viktig del av hvordan vi ønsker å fremstå på og utenfor banen. Gjennom sesongen har Mats vært inne på sentrale samlinger med 04-landslaget og var en del av bruttotroppen inn mot sommerens mesterskap. Mats kommer til å danne makkerpar med Sander Julien på høyre kant.»

«Eskil er en spiller som har vært en del av elitestallen vår over tid, og har ved flere anledninger fått vise sitt potensiale som målvakt for oss. Ved signeringen av Eskil vil vi få en målvakts trio hvor Jonas Stenersen og Nicolai Neupart er de to andre målvaktene. Vi får en utadvendt og ambisiøs spiller som er godt kjent med treningshverdagen vår. Det at vi får 3 målvakter på trening vil gi oss konkurranse og forhåpentligvis gjøre oss litt bedre på trening og som gir resultater i de kommende sesongene. Eskil et en uredd målvakt som er lærevillig og har et stort potensial, ingen tvil at talentet er stort.».

Eskil sier følgende om nå bli en fast del av HTH sin elitestall: «Det at jeg har fått være med på gutteløftet har vært veldig bra for min utvikling. Jeg har siden 2019 vært med i gutteløftet og utviklet meg bra hvert år. Jeg har også fra tidlig alder fått vært med på hospitering med elite og spill i 2.div og det har vært en veldig fin mulighet for meg. Alle i klubben har tatt meg godt imot og føler at jeg hører til her. Jeg har også fått prøvd meg litt i eliteserien og det har bare vært stas får min del. Mine tanker om neste sesong er fortsette å utvikle meg så best som mulig. Fortsette å holde et høyt nivå både på trening og i kamp, så får man ser hvor god jeg kan bli. Jeg har to veldig gode keepere foran meg i Neupart og Jonas og det er en veldig sunn konkurranse å ha to gode som er i en posisjon jeg vil bli engang».

Mats sier dette om å bli fast del av HTH sin elitestall: «Jeg vil si å ha vært en del av «gutteløftet» har vært veldig bra, det har vært mye bra prestasjoner rundt laget og mye hjelp fra trenersiden som har gjort at jeg har fått den utviklingen som jeg har nå. Neste sesong og fremover gleder jeg meg til, å få komme opp på elitelaget til Halden topphåndball er noe jeg har kunne tenkt meg lenge. Det blir gøy å få være med å spille å få bli en del av laget».