Kristian Lornstad signerer ny kontrakt – Halden

Kristian Lornstad signerer ny kontrakt

Halden Topphåndball er glade for at vi har fått signaturen til Lornstad for kommende sesong.

Kristian kom fra 2.divisjon spill i Storhamar og var en del av rekruttmiljøet til Elverum før ferden gikk til Halden. Vi som trenere er veldig glade for signeringen og håper at dette er en signaleffekt for flere. -Alle som legger ned mye tid, krefter og arbeid i sin egen utvikling kommer til å belønnes på sikt, et godt eksempel på dette er Kristian. Allerede fra oppstarten av ny sesong fikk vi inn en spiller som ville gi sitt beste i treningshverdagen, og etter vært begynte han å ta mer plass i garderoben og er i ferd med å finne sin rolle på laget. En del av belønningen har blant annet sørget for at han sammen med lagkameraten Thomas Stenersen er tatt ut til sommerens LM02- landslaget deltagelse i Scandinavian Open + at de begge skal delta i VM i Hellas.

«Første året i HTH har vært en stigende prosess. Jeg kom fra 2. divisjon og har vært en del skadet tidligere, så jeg visste at det kom til å bli en stor og tøff overgang. I tillegg skulle jeg flytte for første gang, så litt tøft var det her starten! Jeg kjente tidlig det var en stor overgang i nivået og profesjonaliteten i trening og kamp hos HTH, noe jeg også likte godt. Det året her hadde jeg tenkt å bruke for å se hvordan det gikk med håndballen. Spesielt etter jul synes jeg det har løsna litt og har stortrivdes med tilværelsen her. Jeg synes jeg har truffet godt med valg av klubb og tilliten unge spillere har mulighet til å få er stor her. Dette liker jeg godt ved HTH. Etter en del flere spille minutter etter jul synes jeg det ble et naturlig valg å samarbeide med HTH om en resignering. Nå er jeg ikke «ny» i gruppen lenger og har større muligheter til å påvirke laget på kamp og trening. Noe som passer min utvikling og mål med håndballen bra!»

«Neste sesong har jeg stor tro på. Vi i HTH mister noen sentrale spillere, men da blir det rom for nye. Dette har jeg stor tro og gleder meg til sesongstart. Neste sesong blir også spennende med tanke på tilværelsen i ny hall og tenker dette kan bli muligheten for en større og bredere interesse for håndball i byen. Publikum kan forvente en spiller full av energi i meg både fremover og bakover. Og har stor tro på at jeg skal få laget liv i hallen. Jeg har uten tvil stor tro på neste sesong og gleder meg til å se nye og gamle kjente i hallen!»