Ny bakspiller klar for Halden Topphåndball – Halden

Ny bakspiller klar for Halden Topphåndball

Som mange har vært klar over har vi måtte erstatte begge våre midtbacker etter denne sesongen. Jonas Jensen gikk til svenske AMO i februar og Truls Grøtta går til sitt første utenlandseventyr når han trekker på seg drakta til HK Malmø neste sesong. Jakten på nye spillere som kan forsterke oss er alltid en pågående prosess i Halden Topphåndball. Derfor er vi veldig glade for å kunne presentere den andre nye spilleren for kommende sesong etter Benjamin Holm ble presentert som ny høyre back. 

En av forsterkningene er danske Mikkel Madsen som kommer i fra den danske eliteserieklubben HC Midtjylland, denne signeringen er vi veldig fornøyd med og vi er sikre på at vi har funnet en god erstatter for de som reiser, og vi vil få en spiller som passer godt inn i spillergruppen og klubben. Vi får inn en erfaren bakspiller som har vært viktig for Midtjylland med både opprykk og spill i den danske eliteserien i tillegg har vært proffspiller i Sveits. 

I Mikkel får vi en etablert spiller på 28 år som er en god lagsspiller som har det lille ekstra i sitt angrepsspill både til å være farlig på mål selv, men han er i tillegg til å være en spiller som er god på å gjøre de andre rundt seg gode. Det at vi velger en erfaren bakspiller passer godt inn i helheten for gruppesammensetningen for de kommende sesongene, og Mikkel vil passe bra inn sammen med de andre erfarne spillerne vi har neste sesong. Både Neupart, Holm, Jansrud og Mikkel vil naturlig nok være på «old boys» laget når fotballen skal spilles til oppvarmingen.

Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller, og hva vil du tilføre Halden?

«Jeg vil beskrive mig selv som en playmaker, der gerne vil bidrage til holdet bedste både ved at sætte mine holdkammerater i scene men samtidig være farlig mod mål. Jeg håber jeg tilføre Halden lederskab på banen og via min spilforståelse og kompetencer på banen bidrage til succes i nærste sæson hvor jeg håper at både klubben og jeg selv kan lægge yderlige lag på vores spil. Jeg glæder mig meget til å komme til klubben og ser allerede nu frem til at sæsonen starter.»