Isak Bakkerud signerer ny kontrakt med Halden Topphåndball – Halden

Isak Bakkerud signerer ny kontrakt med Halden Topphåndball

Halden Topphåndball er glade for at ryggegutten Isak Bakkerud har valgt å signere en ny kontrakt med klubben. Han har signert en kontrakt som går over kommende sesong. Isak kom til HTH før forrige sesong etter å ha spilt for HK Rygge på aldersbestemt før han fortsatte til naboklubben HK Herulf for spill i 1. divsjon før han ble Halden spiller før denne sesongen.

Det at Isak velger å signere for klubben er viktig for vår identitet og et signal om at vi ønsker å satse på egne spillere også i fremtiden. Dermed er han en av flere unge spillere HTH har signert for de kommende sesongene. Mounir Chehri, Thomas Stenersen, Sander Julien er blant de som er på kontrakt.

Foto: Hans Petter Wille

Trenerteamet sier følgende om signeringen: 

«Isak har vært en viktig del av klubbens satsning på å utvikle unge lokale spillere, det at han nå velger å signere en ny kontrakt med oss ser vi på som veldig viktig, og sentralt i den utviklingen vi ønsker oss som klubb. Potensialet til Isak er stort noe vi har fått sett flere ganger denne sesongen fra både kanten og fra straffemerket. Han har gode holdninger til å trene og er en veldig god lagspiller på og utenfor banen. Så vi er veldig fornøyde med makkerparet vi har på venstre kant kommende sesong i Isak og Mounir Chehri». 

Isak har følgende å si om resigneringen:

«Å signere en ny kontrakt med HTH har egentlig vært målet gjennom hele sesongen. Her har jeg en bra treningshverdag, og får hele tiden matchet meg både på trening og i kamp. Jeg har utviklet meg mye siden jeg kom hit for et år siden, og føler meg trygg på at jeg vil ta enda flere steg det kommende året.

Min første sesong i HTH har vært veldig fin. Vi nådde målsettingen vår om sluttspillplass, og har levert noen solide prestasjoner. Samtidig har jeg fått bekreftet alt det positive jeg hadde hørt om klubben før jeg kom hit.

Jeg ser veldig frem mot en ny sesong i HTH. Hverdagen jeg har her er som sagt veldig fin, og jeg trives veldig godt i klubben. Jeg er klar for å jobbe hardt frem mot en ny sesong, og gleder meg til fortsettelsen.»

Vi gleder oss til videre samarbeid! 

Ps. Fun fact Isak scoret de siste målet i Remmenhallen 😊