Halden Topphåndball resignerer kontrakt med Sander Julien – Halden

Halden Topphåndball resignerer kontrakt med Sander Julien

HTH har valgt å forlenge kontrakten med eidsbergingen Sander Julien for de kommende 3 sesongene, dette er noe klubben er veldig fornøyde med. Sander kommer i fra en av samarbeidsklubben våre, HK Eidsberg. Han har vært en del av klubbens juniorsatsning på guttehåndballen i Nedre Glomma. En langtidskontrakt med Sander er viktig for vår identitet og et signal om at vi ønsker å satse på egne spillere også i fremtiden.

Det at Sander velger å utvikle karrieren sin i Halden Topphåndball håper vi er et sterkt signal på at man kan fortsette utviklingen hos oss som klubb og vil være viktig med tanken på fremdriften av gutte-prosjektet. Sander er en veldig god ambassadør for vår kultur både i Halden, men også i sin moderklubb.

Trenerteamet sier følgende om signeringen: 

«Sander har vært en viktig del av klubbens satsning på unge lokale spillere, han kom inn som hospitant, og har virkelig jobbet hardt for å spille seg inn på klubben a-lag. Han har tatt store steg de siste sesongene på juniorlaget og er en som alltid står frem som et godt eksempel. Hans energi og gode humør er en viktig del av hvordan vi ønsker å fremstå på og utenfor banen. Han er viktig i alle deler av det å være i et lagsmiljø og vil være god ambassadør for HTH-kulturen i tillegg til å være et lokalt forbilde!» 

Hvorfor valgte du å resignere med HTH? 

– Jeg har valgt å resignere med HTH fordi dette er klubben som fra ung alder ga meg tillit og mulighet til å utvikle meg som spiller både på og utenfor banen. Jeg føler at ved å resignere vil jeg få muligheten til å utvikle meg i et miljø jeg trives veldig godt i. Jeg vil alltid bli bedre, og Hth virker da som rett sted for meg. Sammen med de andre unge i laget tror jeg vi kan være med å bygge et lag som vil ha som ambisjon å kjempe i øvre halvdel av tabellen de kommende sesongene. 

Hvordan har første seniorsesong vært? – Første seniorsesong har vært veldig læringsrik. Jeg har fått spille mange gode og jevne kamper, som har gitt meg erfaring jeg kan bygge videre på i Hth. Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker, både i laget, men også rundt klubben. Det har vært en innholdsrik sesong der jeg har sett hvor mye håndballen betyr her i Halden, og alt de frivillige i klubben gjør for oss i laget. Trenere, laget og de frivillige har gjort at første sesong som seniorspiller har vært slik jeg forestilte meg, og som har gitt mersmak til mer. 

Hvilket tanker har du om fortsettelsen i HTH?

 – Sesongene som kommer blir veldig spennende. Jeg har i år hatt en typisk rolle som junior, hvor presset og ansvaret ikke har vært like stort for meg som de mer rutinerte i laget. Ved å ta en større rolle i laget de kommende sesongene ønsker jeg å utvikle meg i riktig retning, samt være med på å løfte laget og være en spiller som kan være med på å løfte interessen for Topphåndball i Østfold. Vi skal også over i ny hall, og etterhvert over i den nye Stor arenaen. Jeg ser veldig frem til dette, og kan garantere at det gir en ekstra motivasjon å spille foran Halden supporterne på nye arenaer.