Select Håndballcamp 2023 – Halden

Select Håndballcamp 2023

Sommerens råeste håndballcamp 20-22 juni! 

Velkommen til sommerens høydepunkt for alle unge håndballspillere fra 10 til 17 år. 

Få en gøyal start på sommeren sammen med Norges beste instruktørteam der hele elitestallen til Halden Topphåndball er «over alt» og sørger for at alle skal ha maksimal oppfølging hele tiden. Select Håndballcamp har etablert seg som en kvalitetscamp med instruktører fra den ypperste eliteklassen og du vil få møte landslagsspiller Thomas Solstad.

Årets instruktør i Selectcamp er landslagets og BSH linjespiller Thomas Solstad. Halden Topphåndball har gleden av å presentere en tidligere Halden Topphåndball spiller som tok steget videre til Elverum Håndball og er nå profesjonell håndballspiller i Danmark.

Thomas deltok for Seniorlandslaget til Norge under EM i 2022 hvor de fikk med seg en 5 plass. Det er veldig gledelig at Thomas Solstad er instruktør i 2 hele dager på SelectCamp. 

Håper vi ses, meld dere på så fort som mulig!

Påmelding til Select Håndballcamp 2023

For priser og påmelding: https://haldentopp.ticketco.events/no/nb/e/select_haandballcamp_2023

Alle deltakere får en t-skjorte og drikkeflaske.

 • Full pakke er kr. 2290,- pr person
 • Grupperabatt for min.8 personer pr lag er kr. 1950,-*
 • Søskenmoderasjon for barn 2: kr. 1500,- (full pakke for barn 1: kr. 2950,-) 

Påmelding må skje senest 10. juni for å garantere riktig størrelse på treningstøy.
*Oppgi hvilket gruppelagsnavn de tilhører under spørsmålet «Gruppelag».

Det tilbys ikke overnatting i 2023. Ved påmelding, husk å fylle inn alle spørsmål.

Program

 • Aktivitet er fra kl. 09:30 til kl. 15:30 hver dag. Hver dag legges det opp til to aktiviteter hvorav én del er håndballsøkt.
 • Hallen holdes åpen fra kl. 08:30 til kl. 16:45 slik at foreldre kan slippe av sine håpefulle og trolig rekke en god arbeidsdag
 • Det serveres lunsj* hver dag og frukt eller lignende påfyll mot slutten av dagen.
 • *Ved allergier besvares dette ved påmelding og vil tas hensyn til.


Campen sikter høyt på kvalitet og vil også inneholde alternative aktiviteter som ambisiøse idrettsungdommer vil ha stor glede av i treningsarbeidet sitt. Halden Topphåndballs trenerteam og eliteseriespillere er kontinuerlig tilstede for å gi absolutt alle deltakere veiledning slik at alle skal få et maksimalt utbytte av alle øktene.

Gruppeinndeling og ukeplan vil bli sendt ut på e-post ca. 14 dager før campen starter.

Hvem kan delta?

Select Handball Camp 2023 er for jenter og gutter født fra 2006 til 2013. Det er viktig å se an om 2012 og 2013 barn føler seg komfortabel og modent til å delta. Her blir man delt inn i aldersbestemte grupper, og alle gruppene får egen tid med topp-instruktørene! Det blir posisjonsbestemte økter – også for målvakter. Vi prøver å dele inn slik at man får noen man kjenner i sin gruppe. 

Husk å ha med

 • Håndball
 • Ekstra drikke – spesilet på varme dager
 • Solkrem og/eller caps
 • Utejoggesko
 • Klær etter vær – halve treningsdagen er utendørs
 • Matpakke/frukt hvis man blir ekstra sulten

Fotograf

Vi trenger foreldrenes samtykke til fotografering til lokal presse og til bruk på sosiale medier for å markedsføre Select håndballCamp. Dette besvares i selve påmeldingen.

Transport

Rakkestadhallen ligger i «hjertet av Østfold» med relativt kort vei fra flere omkringliggende byer og klubber. Tidligere år har foreldre vært flinke til å avtale samkjøring med andre deltakere, slik at det ikke må kjøres tur-retur hver dag.