Sluttspill, Halden Topphåndball – Kolstad, Forhåndsomtale – Halden

Sluttspill, Halden Topphåndball – Kolstad, Forhåndsomtale

Torsdag 20. april kl. 17.30 – Remmenhallen

Trolig blir det sesongavslutning i Remmenhallen til torsdag når Ulvene tar imot Kolstad til den andre sluttspillkampen i kvartfinalen. Stillingen etter første kamp er ikke overraskende 1-0 til Kolstad og det skal mye til om ikke trønderne går hele veien i sluttspillet og tar en trippel. De er allerede serie- og cupmestere.

Dette blir også, sannsynligvis, siste offisielle kamp i bunkersen for Halden Topphåndball og det hadde vært superhyggelig om Haldenserne fylte denne slitne hallen som har vært et veritabelt fort for Ulvene i mange år, der de har sanket mange poeng og gitt oss store idrettsopplevelser.

Ingen grunn til å sitte hjemme på en torsdag altså, når vi kan kose oss med eliteseriehåndball i egen by.

Udda!

Av: Odd Petter Nilsen