Støtt Halden Topphåndball gjennom Grasrotandelen! – Halden

Støtt Halden Topphåndball gjennom Grasrotandelen!

Grasrotandelen betyr mye for en liten organisasjon som Halden Topphåndball. Som så mange andre idrettslag streber vi hele tiden etter å få inn penger til vår klubb slik at vi kan fortsette å bidra ut i vårt lokalsamfunn, samt gi alle som bryr seg om Halden Topphåndball gode idrettsopplevelser hver gang de er på kamp.

Midlene skal brukes til å fortsette vårt arbeid med å være Østfolds flaggskip innen herrehåndball. Midlene gjør at vi kan fortsette vår satsning, noe som viktig for vårt lokalsamfunn. Idrett skaper samhold! I tillegg har vi rundt 40 guttespillere som er en del av vårt gutteprosjekt i Østfold. Vi er avhengig av å få inn midler for å kunne opprettholde dette tilbudet til unge gutter som vil spille håndball. Hans-Fredrik Cordt Hansen, daglig leder Halden Topphåndball

Støtt Halden Topphåndball med din grasrotandel her

75 år med overskudd til gode formål 

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap som har enerett på en lang rekke pengespill på det norske markedet. Norsk Tippings samfunnsoppdrag er å tilby spill som skaper spenning og underholdning innenfor ansvarlige rammer. Overskuddet som skapes fordeles til samfunnsnyttige formål. Selskapets overskudd fordeles til formålene som er vedtatt i Lov om pengespill.

I år er det 75 år siden den første tippekupongen ble lansert i Norge, og siden den gang har det skjedd mye. Hele overskuddet til Norsk Tipping går tilbake til samfunnet, til idrett, kultur og samfunnsnyttige formål. Siden den første tippelappen i 1948 og frem til i dag har over 180 milliarder kroner gått tilbake til alle disse ulike samfunnsnyttige formålene. Overskuddet vokser, og i dag bidrar Norsk Tipping, hver eneste dag, med 15 millioner kroner til gode formål, som for eksempel topp- og breddehåndballen.

Skaper magiske øyeblikk og gir drømmene en sjanse

Om det handler om en håndballklubb som øremerker midlene til ungdomsavdeling, arrangerer håndballskole, kjøper nye draktsett eller sender A-laget på treningsleir, så finnes det en fellesnevner. Midlene er gitt til noe som skaper engasjement i lokalsamfunnet, og gjennom den innsatsen disse mottakerne yter benyttes midlene fra Norsk Tipping til å skape magiske øyeblikk for andre. Norsk Tipping bidrar til å gi drømmene våre en sjanse.

Topp- og breddeklubber i håndballnorge er eksempler på noen som mottar tippemidler fra Norsk Tipping, men det fordeles penger til veldig mye annet, stort og smått, fra nord til sør og øst til vest. Norsk Tipping skal være hele folkets spillselskap, men også en viktig samfunnsaktør som bidrar til felles møteplasser.

Støtt Halden Topphåndball med din grasrotandel her